SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Müdürü Ortalığı Karıştırdı

0
Güncellendi - 2017-02-01 17:57:15
Seçim Müdürü Ortalığı Karıştırdı
A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Malatya İl Seçim Müdürü Gürsel Dursun kişisel Facebook sayfasında “Kılıçdaroğlu’nun başı için evet” mesajını paylaştı. Gürsel Dursun, gelen tepkiler üzerine mesajı kaldırdı.

Referandumda oyların emanet edileceği kişilerden biri olan YSK İl Seçim Müdürü Dursun, Mehmet Ali Köroğlu isimli bir vatandaşın mesajını alıntıladı. Dursun'un alıntıladığı mesajda şu ifadeler yer alıyordu:

"Vallahi evet, billahi evet, tallahi evet. Kılıçdaroğlu'nun başı için, fakir fukaranın aşı için, anaların göz yaşı için, şehitlerin naaşı için"

Gürsel Dursun'un mesajlarını Twitter'da paylaşarak tepki gösteren CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, "Malatya'dan bir vatandaş 'Kılıçdaroğlu'nun başı için' evet diyeceğini söylüyor. Bu neyin öfkesi, nasıl bir kin, nasıl bir kana susamışlık? Daha acı ve vahim olanı ise; YSK Malatya İl Seçim Müdürü'nün bu paylaşımı sayfasına taşıması nefrete ortak olması." diye yazdı.

"REŞİT OLMAYAN ÇOCUĞUM PAYLAŞTI"

Dursun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özür diledi ve paylaşımının "reşit olmayan çocuğunun" yaptığını ileri sürdü. İşte Dursun'un o açıklaması:

"Sosyal medyada gündem de olan paylaşımımı haberlerden ben de yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Mobil uygulamadan anasayfamdaki bir gonderi reşit olmayan çocuğum tarafından paylaşılmıştır. Söz konusu paylaşımla

herhangi bir ilgim yoktur. 30 yıldır demokratik bir şekilde görevimi yürüttüğümü tüm Siyasi partiler ve Malatya kamuoyu bilir. Bu paylaşımla öncelikle Sayın Genel Başkan başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum.Kamuoyuna saygılarımla bildiririm."

YSK SAVUNMA İSTEDİ..

Bu arada, YSK, Müdür Dursun’dan savunmasını istedi. YSK, savunma geldikten sonra disiplin soruşturması yapıp yapmamaya karar verecek. Soruşturma kapsamında, Dursun’a disiplin cezası verilebileceği gibi, Dursun soruşturma sonuna kadar açığa alınıp görevden de uzaklaştırılabilecek.

odatv.com- hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ramazan (7 yıl önce)
    Doru olanı devlet memurlarının tarafsız olması devlet memurunun siyasetle uğraşması doğru değil devlet dairelerinde eskiden olduğu gibi siyaset konuşulmuyor ve siyasi tartışmalar olmuyordu bu sevindirici idi.keske seçim müdürü böyle bir paylaşımda bulunmasa idi bu durum hukumetede zarar veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (7 yıl önce)
    Vallahi evet, billahi evet, tallahi evet. Kılıçdaroğlu’nun başı için, fakir fukaranın aşı için, anaların göz yaşı için, şehitlerin naaşı için” SEN ACABA BİR ŞEHİT İÇİN GÖZ YAŞI DÖKTÜNMÜ BU ŞAİR BİR YAZILIM BU YAZIYI REŞİT OLMAYAN BİR ÇOCUK BU ŞİİRİ ASLA YAZAMAZ BİZ KİMLERE EMANETİZ ALLAH KORUSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    LİSE MEZUNU ADAMI YSK NASIL SEÇİM MÜDÜRÜ YAPMIŞ ??? BU MEMLEKETTE HİÇ Mİ BİR İŞ HAK EDENE VERİLMEZ , İLLAKİ YANDAŞINA MI VERİYORLAR BÜTÜN İŞLERİ ???
    0
    0
    Yanıtla
  • bu ne (7 yıl önce)
    neyin savunması derhal görevden el çektirilmeli yoksa her seçime kuşku ile yaklaşılır çocuğuna suçu atıyor sen evde bu tür düşüncelerini söylemezsen çocuğun nereden bilecek bu söylemleri
    0
    0
    Yanıtla
  • asil (7 yıl önce)
    hangi parti için yazdığı önemli değil önemli olan bu makamdaki insanın art niyetli düşüncesi.Bütün partilerin ve malatyanın bu duruma tepki vermesi gerekir.yoksa böyle zevatların sonu gelmez.susmak bu zat ın yaptığını onaylamaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    cok cirkin, ve bu adam yapilacak secimin Malatyadaki basi gelde guven, inan bunlara :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (7 yıl önce)
    Yuf ki ne yuf! Velev ki çocuğu paylaşmış olsun, ben inanmıyorum ama, öyleyse bile Facebook'una sahip çıkamayan sandıklara mı sahip çıkacak??? Evet-Hayır meselesine gelirsek... Evet diyenlere bakın, iki ana kesimdir: 1) Nemalananlar, beslenenler. 2) Dünyadan haberi olmayan garibanlar. Ya hu yoksa akıl var mantık var, padişahlığa geri dönmek mi bizi ileri götürecek? Ne yargı kalacak ne denetim ne bilmem ne, en iyi ihtimalle Irak'ın eski hâli gibi oluruz, en kötü ihtimalle de bir Afrika ülkesi gibi falan oluruz herhâlde... Çoluğuna çocuğuna hesap verebileceğine inanan varsa evet desin, bunu bile düşünemiyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (7 yıl önce)
    Reşit olmayan çocuğu yazmış çok güldüm vallahi... Çocuğu da alet ediyorlar reşit olmayan çocuk babasının sosyal medyasına girecek paylaşım yapacak !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)
    Adam mecbur buna..Koltuğunu korumak icin mecbur...Bakin daha ülkede başkanlık geldigi halde böyle birde geldikten sonra siz gorun.... ABD 6-7 yıl önce yayinladigi bildiride ortadogu da 22 ulkenin rejimini ve sinirlarini degistirecez aciklamasini yapmisti..Ondan sonra baslayan arap bahariyla Misir, Yemen, Libya, Irak, Suriyenin hali ortada.... Bu, Erdogan veya Kilicdaroglu meselesi degil arkadaslar, ulkemizin meselesi..amerikanin dayattigi bu yeni sistemi istemiyoruz...Halkin %65 i de zaten HAYIR diyor anketlerde... Ulkemi seviyorum, onun icin HAYIR diyorum..HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR..
    0
    0
    Yanıtla
  • malik kara (7 yıl önce)
    yazık şu malatyamızın adını kötü çıkarmak için bilmiyorlar ne yapalar mehmet ali köroğlu dedikleri şahısta bu devletin avukatı yazık yaaa.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Devletin avukatı diye birşey yok, adam serbest avukat olarak çalışıyor, istediğini yazar çizer, düşünce özgürlüğü denen şeyi şimdilik unutmuşa benziyor millet.
    0
    0
    Yanıtla