SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir Merkezindeki Kazada 6 Kişi Yaralandı

Şehir Merkezindeki Kazada 6 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.10'da İnönü Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezi istikametinden gelen M.B.U. idaresindeki 44 ABK 474 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, Sümer Parkı'na dönüş yapmak isterken karşı yönden gelen L.Ö. yönetimindeki 44 T 0884 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüleri ile M.K., H.I.S., S.T. ve Ö.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kernekli (1 yıl önce)
    Bu 84 plakalı ticari araba sürmeyi bilmiyor. İstanbul avm’nin önünden çıkacam arkadan geliyor yol vermemek için karşı şeride geçti. Fuzuliden sola dönecem zaten en sol şeritteyim yine karşı şeride geçip lambalarda çaprazlamasına önüme kırdı. En son gitmiş birinin başına bela olmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    1 hafta arayla aynı yolda aynı saatte aynı kaza ve sebep aynı uykusuzluk, durmadan dinlenmeden araç kullananlara dünyanın hiçbir yerinde madalya verilmiyor , ne zaman anlayacağız bunu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TAKSİCİ (1 yıl önce)
    Öncelikle her iki tarafa çok çok büyük geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah bir an önce iyileşirler.. Burdan yetkililere seslenmek istiyorum koskoca uzun ve dümdüz İnönü caddesinde dönüşler kısıtlanmış durumda ya alternatif dönüşler vereceksin yada veremiyorsan bu iş asfalta saçma sapan duba çakmayla kavşak yapmayla olmuyor.. Kışla saat kulesinden dedekorkut kavşağına kadar gidiş geliş araç trafiğini birbirinden ayırırsın ortayı kapatırsın yayaları üste taşırsın ki cadde yaya üst geçidi yapmaya çok müsait durumda. Araç trafiğini de birbirinden ayırırsın gerekli yerlerde dönüş verirsin trafik ışıkları olmayan yerlerde aralıklarla da yaya üst geçidi yaparsın hem trafik akışı seri ilerler hem yaya rahat eder en azından nerden karşıya geçeceğini bilir hemde sürücüler nerden döneceğini ve seri hareket eder hem araç kazası yaşanmaz hemde yaya kazası yaşanmaz.. Ey yetkiler kendi kafanıza göre tek yönler yok efendim girilmez yönler yok efendim dönülmez yollar yok efendim duba çakmak kavşak yapmak ile bu trafik yürümez bu iş böyle işlemez tek yön düz yön belirlerken yanınıza üç beş taksici otobüscü minibüscü alıp istişare ederseniz daha sağlıklı karar alırsınız.. Oo uzun ve dümdüz caddeyi madem dümdüz gidip dümdüz gelinecekse o zaman yolu ikiye böylecen yayayı da üste taşıyacan hem böyle hem yaya hem araç kazaları yaşanmaz hemde trafik seri ilerler.. Tekrar kazadaki kardeşlerime çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..
    %100
    %0
    Yanıtla