SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir Mezarlığında 'İlk Bayram' Hüznü

Şehir Mezarlığında 'İlk Bayram' Hüznü
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinde ağır yara alan Malatya’da deprem sonrası ilk bayramda Şehir Mezarlığında yürek dağlayan manzaralar yaşandı.

Ramazan Bayramının ilk gününde Malatya Şehir Mezarlığında 6 Şubat depreminde ölenlerin defnedildiği alanda gözyaşları sel oldu, yürekler dağlandı.

Bayram namazı ile birlikte dolup deprem kayıplarının mezar başlarında duygu dolu anlar yaşandı. Depremde kaybedilen kız çocuklarının bebekleri mezarlarına bırakılırken, tokalarının da bırakılmış olması görenleri ağlattı.

Bazı deprem kaybı yakınları mezar taşlarına uzun süre sarılarak ağlarken, bazı vatandaşlar mezarların başına Türk Bayrağı getirip diktiler.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Rabbimiz Cellecelaluhu Tüm Deprem Şehitlerimize Gani Gani Rahmet Etsin Kederli Ailelerinin Başı Sağolsun İnşaAllah
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim 8 Katlı bina yapılabilecek araziye 12 kat bina yapan müteahhit %50 çaldı. "Allah belasını versin" deyip çok kızıyoruz. 2 milyona aldığı daireyi 500 bine aldım diye beyan veren ev sahibi %75 çaldı. "Aferin akıllıca davranmışsın" diyor ve alkışlıyoruz. Farkında mısınız? Herkes gücü yettiği kadar çalıyor. Suçüstü yakalanan hırsızı diğer hırsızlar lanet okuyarak taşlıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    tarım arazisini imara açan o zamanki belediye başkanları.. malzemede çalan mütaitlerrr.. mütaitlerin malzemeden çalmalarına göz yuman belediye yapı denetimde çalışan memurlar... mütaittten rüşvet yiyen belediye mühendisleri... mutlumusunuzzz allah sizleri bildiği gibi etsinnn....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    vefat edenlerin mekanları cennet olsun allah rahmet etsin ailelerine allah sabırlar versin.. sayın selahattin gürkan depremde vefat edenler şehitlerdir şehitlerdir onun için şehitlerimizin mezarlıkları cennet bahçesi gibi olması lazım adeta. her mezara çam ağacı ve gül bahçesine dönüşmeleri depremde vefat edenlere bir kes daha allah rahmet etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Bu acının tarifi imkansız.rabbim geride kalanlara sabır versin.çok zor..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ottoman Empire (1 yıl önce)
    o Arsa sahiplerinden İnşaat işçisine.. müteahhitinden denetim işine belediyesine siyasetçisine. Tüm hırsızlara rantcilara sesleniyorum.. omrunuzde yiyemeyeceginiz kadar çok parayı çalma derdine dustugunuzde caldiginiz bu canlar paranın ne olduğunu bile bilmiyorlardı.. hesabınız çetin olacak... Korkun..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Salih (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin o küçük yavrularımızı cennetin de ağırlasın kalan ailelere sabırlar ihsan etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Rabbim herkese sabır versin, bu imtihan kolay bir imtihan değil
    %100
    %0
    Yanıtla