SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehrin Güvenliği İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, görev yaptığı 32 aylık sürede gerçekleştirilen çalışmalar hakkındaki açıklamasında, bu sürede asayiş suçlarından dolayı aranan 83 bin kişi hakkında işlem yapıldığını anlatırken, yine bu sürede ele geçirilen silah sayısının 3 bin 354 olduğunu bildirdi. Dağdeviren, son 32 aylık sürede narkotik suçlardan işlem yapılan kişi sayısının ise 6 bin 306’sı içici veya kullanıcı olmak üzere  7 bin 579 olduğunu aktardı.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Polisevi’nde düzenlenen toplantıda medya mensupları ile bir araya gelerek, göreve başladığı Ekim  2019 ile Mayıs 2022 tarihleri arasındaki son 32 aylık sürede gerçekleştirilen Emniyet çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

Dağdeviren, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak görev tevdi edildiği 29.09.2019 tarihinden bugüne bizden öncede olduğu gibi kamu düzeni ve güvenliğini sağlamak suç ve suçlularla mücadele etmek amacıyla kesintisiz ve amansız mücadele edilmiş ediliyor ve edilmeye devam edilecektir. Bu görevler ifa edilirken hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı hesap verilebilir bir yönetim anlayışı ile sorumluluk alanımızdaki her kesime güvenlik hizmeti sunulmuş ve sunulmaya devam edilmektedir.

Kadim Malatya şehrimizin Huzuru ve seçkin Malatya halkımızın güvenliğini sağlamak amacı ile bugüne kadar yapılan hizmetlerin bir bölümü hesap verebilir yönetim anlayışımız gereği kamuoyu ile paylaşılmıştır.”ifadelerini kaydetti.  

-“Son iki cinayet olayında da Emniyete bir başvuru yoktur” 
Akpınar'daki kafe cinayetleri ve Şifa Mahallesi'ndeki cinayetle ilgili de konuşan Dağdeviren, “Operasyon yaptığımız, yakaladığımız ve cezaevine koyduğumuz insanlar, “Ne iyi adam, bize ne güzel operasyon yaptı” diye dışarıda anlatacak hali yok. Ne kadar iş yaptığımız verilerle ortada. Ben orada şunu düşünürüm, “Keşke bu hadise yaşanmasaydı.” Bizim görevimiz sadece asayişi temin ederken mağdurların hakkını korumak değil aynı zamanda suçlularında bir takım hakları var onları da gözetmek. Mesela sağ salim adliye ve cezaevine intikal ettirebilmek. Ben şunu düşünürüm; bu konuyu önleyebilir miydik? Önleyebilmek için bize başvurdular mı? Acaba biz görmezden mi geldik? Bize herhangi bir müracaat olmamış, önleyici tedbirlerle sadece caydırıcı bir görev yaparak, polisimiz aynı zamanda bize verilen yetkileri kullanarak arama yapabilir. Biz bunu inceledik, olayın içerisinde ihmal varsa zaten bize soruşturma açılır. Keşke olmasaydı ama bazı olaylar var ki engellemek için her şeyi yapsak da sonuç değişmiyor. İşyerinde olan bir hadise, polis işyerine girip bekleyemez. Bir sitenin içerisinde yaralama olayı oldu, sitenin içerisinde polis bekleyemez. Diyelim ki beklettik, bu sefer “sitenin içerisinde polis ne geziyor?” diyecekler.” ifadelerini kaydetti,  

“Yaşanan son iki olayda bize yapılan bir müracaat söz konusu değil” diyen Dağdeviren şunları söyledi:

“Bu şehrin güvenliğini temin etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bazen her şeyi yapsan da engel olamıyorsun. Yaşanan son iki olayda bize yapılan bir müracaat söz konusu değil. İkinci olayda şahıslardan biri cezaevinden çıkalı iki gün olmuş, biri de yine izinli çıkmış. Dedikodulara pek aldırış etmiyorum. İşime bakıyorum, çalışıyorum. Arkadaşlarımız 24 saat şehrin her yerinde güvenlik tedbirlerini alıyor” dedi.

-“32 ayda  suça karışan  toplam 83 bin şüpheli yakalandı, 3 bin 359 silah  ele geçirildi” 
Asayiş suçları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, “İlimiz genelinde Kumar ve Fuhuş konusunda toplam 418 planlı operasyon gerçekleştirilmiş, bu operasyonlarda 427 şüpheli hakkında işlem yapılmıştır. Yapılan sayısız münferit operasyon ve uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 8.204 şüpheli, suça karışan toplam 83.282 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Yapılan uygulamalarda 3.354 silah, 1.966 kesici alet, 24 kilo 250 gram narkotik madde ele geçirilmiştir. Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine Yönelik Yapılan Operasyonlarda 169 organizatör, 1356 Düzensiz Göçmen yakalanmıştır.” bilgilerini kaydetti.

-Kaçakçılık ve organize suçlar için neler yapıldı?  
İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,  “Kaçakçılık ve Organize Suçlar kapsamında son Ekim 2019 ile Mayıs 2022 tarihleri arasında  32 ayda yürütülen çalışmaları ise şu şekilde aktardı; “İlimiz genelinde toplam 574 operasyon (Organize, Mali ve Kaçakçılık Suçları) gerçekleştirilmiş, bu operasyonlarda 1.150 şüpheli hakkında işlem yapılmış olup şüpheli şahıslardan ele geçirilen malzemelerin toplamı; Organize Suçlar Kapsamında, 167 adet silah, 6.650 adet mermi/fişek, 23 adet kesici alet, Mali Suçlar Kapsamında; 30 adet çek, 230 adet senet, 234 adet sahte para, 108 adet sahte belge, Kaçakçılık Suçları Kapsamında; 11.360 paket kaçak sigara, 1.925 kg nargile tütünü, 499.490 adet tütün doldurulmuş makaron, 11 milyon 170 bin adet kaçak makaron, 26.943 litre sahte içki, 943 adet kaçak telefon, 6.000 adet kaçak ilaç, 137.000 adet kaçak muhtelif emtia, 4.034 adet tarihi eser, 67.819 litre kaçak akaryakıt.”

-32 ayda narkotik suçlardan 7 bin 579 şüpheliye işlem yapıldı  
Dağdeviren,   Ekim 2019 ile Mayıs 2022 döneminde narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda toplam işlem yapılan şüpheli sayısının 7 bin 579 olduğunu belirtti.  

Dağdeviren şu bilgileri paylaştı:

“İlimiz genelinde Narkotik Suçlara yönelik toplam 5.020 operasyonda 7.579 şüpheli yakalanmış, bu Şüphelilerden 1.023 şüpheli hakkında satıcı, 6.306 şüpheli hakkında ise içici/kullanıcı kapsamında işlem yapılmıştır. Yapılan bu operasyonlarda, 638 kilo esrar, 469 kilo 740 gram eroin, 19 kilo 260 gram Metamfetamin, 5 kilo 248 gram Skunk, 2.135 adet Ecstasy, 612 adet Captagon, 42 kilo Sentetik Kannobinoid, 190.072 adet Kullanımı Kontrole tabi ilaç ve 6.159 kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir. Önleyici faaliyetler kapsamında toplam 78.354 kişiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı ile En iyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında bilgilendirme yapılmıştır.”

Terörle Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Emniyet Müdürü Dağdeviren,  PKK, DEAŞ, FETÖ ve diğer örgütlere yönelik 438 operasyon gerçekleştirildiğini, bu operasyonlarda 699 şüpheli hakkında İşlem gerçekleştirildiğini  ve  önleyici faaliyetler kapsamında toplam 87.262 kişiye bilgilendirme yapıldığını kaydetti.

Dağdeviren, “Bu tarihe kadar toplam 3 milyon 311 bin 522 şahsın GBT,  2 milyon 371 bin 414 araç sorgusu yapılmıştır.” dedi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • bülent KAYA (1 yıl önce)
    Sayın Müdürüm ve tüm Malatya Emniyetinin eline canına yüreğine sağlık ortalık biraz temizlendi VESSELAM
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cihan (1 yıl önce)
    Ercan Bey, Samimiyetinize güveniyoruz. Emniyet teşkilatının işini doğru yaptığına kanaatimiz tam. Fakat... Fakat; 1 - Bu uyuşturucu maddeler nereden geliyor? Asıl bu işlerin baronları kimler ? ( Fetö ile mücadelede gördük, ne kadar kandırılmış alt tabaka var ise görevinden oldu, hapislere atıldı, ama zengini, siyasi bağı olanlar ya parasını bastırdı [Fetö borsası dedikleri] ya da siyasi gücünü kullandı ve hala keyifleri yerinde) Yoksa baronlarına dokunmak, güçlü eller ile engellenmekte mi ? 2- Malatya'da konuşulan bizlerinde duyumsadığı, kumar ve uyuşturucu madde mekanları, ara sıra denetlenip 1 masaya ceza kesip göz mü yumulmaktadır? Bu mekanlar neden men edilmemektedir.? 3- Bu kadar silah (şahıslarda ve ruhsatsız) nasıl elde edilebilmektedir? Silah kaçakçılığı ve bu işlerden rant elde edenlerin olduğu oldukça aşikardır. Halbuki silah, Emniyet güçlerinde olmalıdır. Şahıslarda silah neden bulunur? Av yapılacak ise, av silahlarının bir merkezde olması ve kontrollü şekilde başlarında yetkili olarak yapılması uygun değil midir? Köylerde ve şehirlerde ruhsatlı av tüfeklerinin bulunması oldukça yanlıştır. (Eğer olası bir savaş durumunda, askerliğimizi yapmış bireyler olarak Devlet tarafından dağıtılacak silahlar ile düşmana karşı mücadelemizi, Kurtuluş savaşında Dedelerimizin aziz ruhu ve Vatan bilinci ile sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmamalı) 4- Fuhuş ve ahlaki olumsuzlukların önüne geçilmesi için önce eğitim ve ahlak bilincinin gelişmesi önemlidir. Fakat bu gibi ahlaksız hadiselerin yaptırımı ağırlaştırılmalıdır. Pavyon denilen sözde eğlence mekanlarının şehir dışında bir yere taşınması toplumun hep gündemindedir. Bu konu neden göz ardı edilmektedir? 5- Hırsızlık, gasp ve çökme dediğimiz hadiseleri, bireysel ya da organize işleyenlerin cezaları ağırlaştırılmalı, ağır bir rehabilite seanslarından geçip topluma kazandırılmalıdır. Biz çok iyi biliyoruz ki, Emniyet güçlerinin çabası aşikardır. Fakat Türk Ceza Kanununun yeniden düzenlenip daha belirgin ve sert olması kaçınılmazdır. Ayrıca bu işin ekonomik ve sosyal yönünü mutlaka çözüme kavuşturacak iyileştirme ve gelişmelerin yapılması elzemdir. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek, Vatan sevgisi ve ahlak olgusu ile yetiştirmemizin kaygısını bireysel olmasa da toplumsal kaygısını yaşamaktayız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunan Ana-Babaların evlatları olduğumuzu asla unutmayalım. Saygı ve selamlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Güzel yazmışsın adam " Emniyet Müdürü" iç işleri bakanı değil.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tarihçi (1 yıl önce)
    Malatya, sizin kıymetinizi siz gittikten sonra anlayacak.. Sizzz canınızı sıkmayın müdürüm
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şehitfevzili (1 yıl önce)
    Sayın müdürüm görevinizin fazlasını yaptığınıza sahidiz.sehitfevzide tastepede dönen uyuşturucu ile mücadelede Battalgazi emniyet müdürümüz Mustafa bey çok çaba gösterdi.ercan müdürüm kış ayında gece tek başına sokaklarda gezdi.cocugun ayağına kelepçe takıldı dışarı çıkması yasak bu kez camda satışı yaptı.yani müdürlerimiz de çok fazla suç yok bu yaşanan olaylarda.ama bir el var bu torbacı ve çal cakala kanat olan Rabbim onun hakkında gelsin.her geçen gün onbeş yaşındaki gençleri alistirip sonra kendilerine katıyorlar.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • gerçek (1 yıl önce)
    ERCAN mudurum malatya için gelmiş geçmiş en iyi emniyet muduru geldiginden beri ne kadar malatyanın huzurunu bozan varsa kişi varsa tutuklatı iki gun sonra serbest bıraktılar mudurum takdır ediyorum hızmetlerınden dolayı
    %70
    %30
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Polis canını ortaya koyup yakalıyor ama maalesef moda olan "adli kontrol şartıyla" serbest kalıyorlar.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mltykrl (1 yıl önce)
    Dörtyol da Evkur mağazası önünde üstü başı yırtık elinde alkol şişesi olan (hasta değil) şahıs neden oradan alınmıyor.tüm gün orda birkaç kez elindeki şişeyi kadınların geçtiği esnada önlerinde kırdığına şahit oldum.malatyada eskiden gece insanlar hanımıyla çıkar gezerlerdi bsey olmazdı.şimdi güngüz yürümeye korkuyoruz.özenti gençlik birilerinden güç alıyor ve her yerde kabadayı geziyorlar.güç aldıkları büyük ağalarda lüks araçlarla sefa sürüyorlar.ama şunu belirtmek istiyorum kesinlikle mafya dizilerinin özellikle 25 ile 35 yaş arasındaki gençlere çok zararı oldu.tabii işin bu sıkıntının temel nedeni aile ahlakının verilmemesi.sonumuz hayrola...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yavuz (1 yıl önce)
    sayın müdür bey göreve başladığınız zaman bir ay içinde malatya huzur ortamı oldu i sonradan malesef
    %82
    %18
    Yanıtla
  • afşın gozübüyük (1 yıl önce)
    87.000 kişi hakkında işlem yapılmış. Bu; şehrin %10u demek. Bu durumu adli-güvenlik penceresinden açıklayamazsınız. Durum sosyolojik bir vakadır. Emniyet güçleri görevlerini layıkıyla yapmaya çalışıyor. Konunun tek muhatabının kolluk kuvvetleri olduğunun düşünülmesi sorunun çözümüne katkı sağlamaz. Suçlu profillerinin incelenmesi, şuça yönelim sebepleri, şehrin banliyoları (varoş/arka mahalle) bilimsel olarak incelenmeli üniversite, STK, kamu kurumları, kolluk kuvvetleri ortak çalışmalarla sebep, sonuç ve tedbirleri ortaya koymalıdır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Emniyet güçleri gece gündüz takip edip suçlu yakalıyor malesef ülkemizde ceza kanunu çok zayıf olduğu için hırsızı tecavüzcüsu hapcisi esrarkeşi dışarda geziyor sonra yeni olaylar, caydırıcı cezalar gelmesi lazım Arabistan gibi Amerika gibi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Battalgazi evladı (1 yıl önce)
    Arkadaşlar ne kadar sıkıntılı insan varsa Malatya da hepsinn sosyal medyasina bakın yüzlerce resimlerine yorum reis kral ağa acaba Malatya da olan bu zihniyet hangi şehirde var nerede zalim millete bela olan dışlanması gereken insanlar böyle baş tacı ediliyor emniyet ne yapabilir sıkıntı Bizim insanmzsa bu zihniyetli insanlar yüzünden bu insanlar büyüdükçe büyüyor her gün birinin başına bela oluyor herkes önce ailesine çevresine mahallesine ahlak eğitimi verilmeli bir turk olarak müslüman olarak Türk'ün ahlakında böyle bir şey yoktur bu anlayışlae yüzünden bu olayların bu kişilerin sonu gelmez çünkü bizim toplum yaratıyor bu insanları
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Son bir senenin cinayetlerine bakın %80i tutuklu yargılanıp çıkıp, izinli çıkıp adam vuranlar, bu adamların evveliyatı da bozuk, şimdi ben bir vatandaş olarak soruyorum bu adamlar içerden nasıl çıkıyor?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    Adam ne yapsın be…!İnsanlar bozuksa..! Ailede ahlak,terbiye,namus kavramlarını öğretemeyip dışarıda adam olur diye cebine 3-5 koyup sokaklarda fing atıp elalemin namusuna-malına-parasına-canına kast edecek potansiyelide varsa vay ki vay….!Herkesin başına adam mı dikilsin yok öyle bir dünya ilk başta ahlakı öğretin..! Bir imamın şu sözlerini hiç unutmam; Yoksa çocuklarımız NAMAZ KILAN bir hırsız, ORUÇ TUTAN bir sapık, KURBAN KESEN bir yalancı, ŞEHADET GETİREN bir terörist olabilirler ! Not:(Hiç bir dinle ahlakı karıştırmayınız)
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Goreve geleli 32 ay olmus 3 500 e yakin ele gecirilmis dusunun memleketin halini bence ercan mudurumuz gayet basarili ercan mudurden evel malatya daha beterdi kanunlar zayif sa mudur ne yapsin polis ne yapsin sen yakala sal yakala sal kolay degil mudurumuzu ve tum emniyet teskilatini tebrik eder kolayliklar dilerim...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • TrTekin (1 yıl önce)
    Tüm Malatya bilirki polisimiz gece , gündüz demeden fedakârca çalışıyor. Rabbim sizlerle olsun.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Baba mesele şu ki nüfusun yüzde onu(80bin küsür kişi) bir şekilde şüpheli ya da hükümlü olmuş 32 ayda.. çok yüksek bir oran bu bunları suça iten faktörler nedir? Ekonomi eğitim ve cezaların caydırıcı olmaması adaletin bitmesi... Ercan bey ne yapsın polis ne yapsın? Sorun ve sebepleri doğru analiz edemezsek doğru çözüm üretemeyiz buradan güvenlikçilik oynamak kolay ne de olsa yorumlara bakınca herkes uçmuş.. . ama gerçekten kolay değil bu devirde bir şehri düzene sokmak allah yardım etsin..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    Asayiş uygulamasında "hacı abi devam et " diyen memur kardeşim CANSIN. Memur kardeşlerim lütfen kişinin tipine bakıp, arabasının markasına bakıp ön yargılı olmayın. İstisnasız aynı aramayı yapın. Rahatsız olan rahatsız olmaya devam etsin. Siz bizlerin güvenliği için emek veriyor ve işinizi yapıyorsunuz. Allah sizleri korusun. Gravat taktığı için iyi hal. Hapishanelerde yer kalmadığı için af. Bunlar çözüm değil. Suç oluşmadan önce alınacak tedbirler ve toplumun ihtiyaçları iyi gözlenip ilgili bakanlıkça tedbir alınmalı.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MALATYA (1 yıl önce)
    Değerli Müdürüm kanalboyunda sabit ekip ve devriye ekip beklemiyor sayısı artırılmalı ve sürekli kimlik kontrol üst araması yapılmalı, 2 tane gezen çevik kuvvet polisi ile olmaz, kışla caddesinde günde kaç bin kişi geçiyor polisler üst araması yapmıyor, kimlik kontrolü yok. Şehrin merkezinde her yerde silahlar patlıyor şok baskınlar yapılmalı, suç örgütleri temizlenmeli biz size inanıyoruz müdürüm.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Güzel kardeşim,Polisimiz çalışıyor.Suçluyu yakalıyor.Teslim ediyor.Suçlularda arka kabıdan bir şekilde çıkıyor.Bak daha geçenlerde vuran da vurulanda hapiden yeni çıkmışlar ve bunların bu olayıda ilk değil.Ne demek istediğimi anladınmı?Demem o ki cezalar hiç caydırıcı değil.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Herşey vatan (1 yıl önce)
    Sayın müdürüm emeğinize sağlık sivil polisler telsiz silah vs kendilerini belli etmeseler inanın daha çok suçlu yakalanır birde asayiş hattı kurulsa şikayet edilse kimsiniz diye sorulmadan ihbarlar değerlendirilse daha çok suçlu yakalanır. Malatya da gençlik çok tehlikeli bir hal almış uyuşturucu silah terbiyesiz lik kabadayılık mafyacılık küfürbazlık başını almış gidiyor aile yapılarını bozdular okullarda bile disiplin kalmamış herkes ailesini sütten çıkmış kaşık gibi görüyor vallahi yazık günah gidişat çok kötü önlemini almasak emperyalist güçler amacına doğru gidiyor !!!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Elif Berna (1 yıl önce)
    Çarşı içinde madde bağımlıları cirit atıyor. Defalarca arayıp belirtmemize rağmen bally maddesi kullanan birkaç şahıs için ne yaptınız ? Geçen pamuk han civarında balici kadir isimli şahış 2 dükkanı kundakladı. iş yerlerinin binlerce lira kaybı oldu . Yakan şahıs olaydan 3 gün sonra aynı bölgede bu sefer başka dükkanları taciz etmeye başladı. Esnaf bıkmış usanmış durumda. para istiyor veya kendisine bally alınmasını istiyor isteklerini yapmayan iş yerlerini gece vakti yakıyor.Bu bölgedeki iş yerlerine sigorta şirketleri YANGIN SİGORTASI YAPMIYOR Sn.Müdürüm bu şahıs yüzünden BİLİYOR MUSUNUZ ? Peki KİM BUNA DUR DİYOR ? Tavacılar sokağı,ayakkabı tamirciler sokağı civarı esnafı artık UYUYAMIYOR Sn.Müdür. acaba benim dükkanım bu gece bu serseri tarafından yakılacak mı diye... Belki prosedürler gereği gücünüz yetmiyor olabilir ama en azından o bölgeye bir ekip koyun. Artık hiç birinizden ümidimiz kalmadı.Ancak bir esnafın dükkanı yanacak ki o zaman gelip inceleme yapasınız. Allah yardımcımız olsun.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Saygıdeğer başmüdürüm bizler sizden önce de bu memlekette başmüdürler gördük Allah sizden ve ekibinizden razı olsun bizler şahitiz gece gündüz vargücünüzle özveriyle çalışıyorsunuz sıkıntı bu ülkeyi bu memleketi yasalarla yönetmeliklerle Yolgeçen hanına çevirenlerde siyasetin bürokrasinin üst makamlarını işgal etmiş bazı şahsiyetlerin mafyavari tutum ve davranışları örnek olarak ilin valisinin ve belediye başkanının bulunduğu bir açılış programında gazetecinin saldırıya uğraması ve zanlıların adliye tarafında bir süre sonra ellerini kollarını sallayarak salıverilmeleri onun için müdürüm siz Malatya için bir şanssınız yeterki bu memleketin siyasileri sizlere gölge etmesin.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Özellikle merkezde caydırıcı olarak Devriye gezen polisleri göremiyoruz. Çoğu polis bir yerlerde vakit geçiriyor. Büyük kısmı da belediyeler ve resmi kurumların sözde güvenlikçi göbekli elemanları ile çay içiyor veya polis aracını bir kuytuya çekip cep telefonları ile vakit geçiriyorlar. Haberiniz ola!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • O sözde güvenlikçi göbekli dediğin insanlar, aslanlar gibi görevini hakkıyla yerine getiren sınavını, güvenlik soruşturmasını, denetimlerini, hizmet içi eğitimlerini başarıyla geçen insanlar. Ünüformalarında T. C. mizin şanlı ay yıldızlı bayrağını taşıyan insanlara, yasa dışı örgüt elemanları için kullanılan SÖZDE, kelimesini kınıyorum.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    Aslanlar gibi oturup çay içmiyorsun yani Engin Bey öylemi !!!!! Sınav geçmeyle güvenlikçi mi olunurmuş! İşini yapan adam lazım bize.Özde işinizi yapsanız bu kadar tepki görmezsiniz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Polis suçluyu yakalıyor,adliyeye sevkediyor polis adliyeden ayrılmadan suçlu ön kapıdan çıkıp gidiyor.burada suçlu hükümet.malasef cezalar hafif...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Müdür cok dogru diyor adamlar uyuşturucu satar şikayet yok adamlar tehtit edr şikayet yok adamlar hırsızlık yapar görürüz ses etmeyiz silahla gezerler alkollü gezerler her pisligi yaparlar görürsünüz görürüz ama bize degmeyen yılan bin yaşasın olay olur emniyet nerde polis nerde vatandaş nerde insanlık nerde peki yazık yazık elimizi taşın altına koyalım
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Sen gördüğünü şikayet ediyormusun. Şikayet edip sonunda ne olacağını kestirmek kolaymi. Kısaca öyle oturduğun yerden yazmak kolay. Kaç kişiyi gördün ve şikayet edebildin?
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Abi (1 yıl önce)
    Sn. Müdürüm ve ekibini tebrik ederiz... Malatya 'da Metamfetamin içip günlerce Uyumayan kişiler Hayatlarını Tehlikeye sokuyorlar. Uyuşturucu İstemiyoruz bu ülkede .
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Muharrem (1 yıl önce)
    Diye bilirim ki Malatya'da Kamuda çalışıpta görevini en güzel en iyi şekilde yerine getiren tek Kurum Malatya İl Emniyet Müdürlüğü diyebilirim... Bundan önceki Emniyet Müdürlerimizi biliyoruz ..
    %57
    %43
    Yanıtla
  • murtaza (1 yıl önce)
    polis mafyacılık, torbacılık yapanların hayatını değil, dürüst vatandaşın hayatını korumakla görevli.. onları aileleri korusun, yargı zaten arka kapıdan bırakıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (1 yıl önce)
    İlk geldiniz zamanlar gibi ihtimam gösterilmiyor sayın müdürüm Malatya başı boş bir şehir haline geldi tabi bunda ilin ileri gelenlerininde etkisi çok çünkü siyasiler işin içinde girdiği zaman herşey laçkalaşır biz bunların nereden beslendiğini tahmin edebiliyoruz.Allah yardımcınız olsun işiniz zor
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kesinlikle 50 yıl cezası olana af geliyor adam çıkıp yine çete yönetiyor içeri tıkıyorlar bırakıyorlar
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Asil büyük sıkıntı yargıda adalette oturduğum mahallede ne kadar torbacı suç işleyen varsa üç ay sonra çıkıyor yanlarında onlarca kişi onlara abi reis diyor ne oluyor bu sefer kendimi kahraman görüp daha çok suça bulaşıyorlr Zatn 3 ay sonra serbestm diye ve hepsinin altında son model arabalar ve gençler de çevresinde olunca kendilerini Gangstar görüyorlar bu seferde onlara özenen gençler dev gibi artıyor alsalar caydırıcı ceza herkes İbret alır suça bulaşmaz maalesef Malatya daki genç nesil suça ozentili yüz kızarıci suçlara da
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Sayın ercan müdürüm , geldiğinizde gerçekten malatya için müthiş ötesi gayret gösterdiniz Malatya da kuş uçmadı. Halk olarak sizi herkes tebrik ediyordu her tarafta duyuyorduk. Ama sizin hala bu gayret içinde olduğunuzu biliyoruz, lakin iş sizinle bitmiyor . Polis memurlarımızın bir kısmı can ile baş ile çalışıyor diğer kısmı esnaflarda çay içmekle meşgul oluyorlar , yeni camii nin aralarında ki pasaj içlerinde mesai dolduruyorlar . Daha 2 ay önce evime hırsız girdi ve bulunamadı . Denetim yok bekçiler sürekli orada burada yatma çay içme derdindeler lütfen ercan müdürüm buna bir çözüm bulun memurlarımızı çalıştırın.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Kernek (1 yıl önce)
    Malatya Haberde okuduğumuz; Son ayların asayiş olayları Merak ettim Elazığ ya da Adıyaman vukuatlarımıydı? Hakikaten merak ettim...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Elazığ veya Adıyaman derken Adıyamanlı veya Elazığlı mi demek istediniz
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Mustafa kardeşim, yazıda İRONİ yaptım. Yani sanki tüm bu itişme, vuruşma, yaralanma ve sonu ne yazık ki ölümle biten vakalar sanki Malatya'da değil de Newyork'tamı yaşanıyor demek istedim. Selamlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Malatya'da işini layık-ı veçhile yapan nadir müdürlerinden biri ve Malatyamız için bir şanstır Sayın Müdürümüz. Allah yar ve yardımcıları olsun Malatya gibi her yerden göç alan bir şehrin asayiş ve huzurunu sağlam hiç de kolay değil. Keşke Malatya'daki her kurum emniyet gibi çalışsa.
    %58
    %42
    Yanıtla