SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güneş ve Uğurcan'a Hakarete Malatya'dan da Şüpheli

0
Güncellendi - 2021-06-23 15:51:35
Güneş ve Uğurcan'a Hakarete Malatya'dan da Şüpheli
A- A+ PAYLAŞ

Türk Milli Takımı’nın EURO 2020’de oynadığı maçların ardından sosyal medya platformlarında Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kaleci Uğurcan Çakır’a hakaret içerikli paylaşımlar yapan 7 kişi hakkında Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü işlem başlattı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şenol Güneş ve Uğurcan Çakır’a yönelik hakaret ve küfür içerikli paylaşım yapanlara yönelik resen inceleme başlattı.

Yapılan inceleme sonrasında İstanbul’dan 4, Antalya, Malatya ve İzmir’den 1’er kişi olmak üzere toplam 7 kişi hakkında işlem başlatıldı. Şahısların bağlı bulundukları illerin cumhuriyet savcılıklarının talimatının ardından ifadeleri alınacak.

Trabzon, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • erol (2 yıl önce)
    Türk milletinin anasına alenen canlı ve görüntülü küfür eden vergilerimizle ödenen devlet ihalelerini alan müteahhite , Fenerbahçe futbol kulübünün otobüsünü Trabzon’da kurşunlayanlar bulunup cezalandırılsaydı, Türk milletini temsil eden teknik direktöre ve futbolcusuna kimse küfür etme cesareti bulamazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Eleştirirsin,ama küfür edemezsin.Mualesef ,bizim millet küfürü eleştiri ile karıştırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (2 yıl önce)
    İnşallah iyi bir ceza alır da, bir daha öyle herkese sosyal medya üzerinden küfür etmek ney miş görür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sosyal medya üzerinden tehdit,şantaj küfürler havada ucuşuyor muhaliflere, resen bir sorusturma yapılmıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Hepimiz cok kızdık üzüldük ama hakarete küfüre ne gerek var Kendini bilmeyen sözde insan olanlar aileyi de işin içine katanlara hayvan desek hayvanlara hakaret olur şenol hocayı bende sevmem hakaret küfür yetkisi vermez her ne yaparsan kendine yapılmasını kabul edersen o zaman bir başkasına yapabilirsin
    0
    0
    Yanıtla