SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servis Kamyonetinin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı

Servis Kamyonetinin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken beyaz eşya servis kamyonetinin çarptığı yaya ağır yaralandı.

Kaza, 09.10 sıralarında İnönü Caddesi Doğa Cadde AVM önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Yunus Karadoğan'a, B.L. idaresindeki 44 AFN 936 plakalı servis kamyoneti çarptı. Kazada yaya ağır yaralanırken ihbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DOĞANŞEHİR'DE 3 YARALI..
Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, 14.25 sıralarında Malatya- Adıyaman karayolu Doğanşehir -Sürgü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgelere göre, Adıyaman istikametine seyir halinde olan Hasan K. idaresindeki 33 AJM 606 plakalı kamyonete, karşı yönden gelen Mehmet Y. yönetimindeki 35 AV 3746 plakalı otomobil U dönüşü yapmak istediği sırada çarptı. Kazada, A.K.,M.Y. ile A.D. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ,sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ALT GEÇİTTE KAZA..
Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, 22.30 sıralarında Sanayi Sitesi mevkiindeki alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.B. yönetimindeki 44 AS 672 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak geçtiği karşı şeritte bariyerlere çarparak durabildi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan F.K. ile K.G. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yüksel (1 hafta önce)
    Ramada oteli karşındaki migros otoparkıni araba ve özellikle minibüscüler kirmizi ışığa takılmamak amacıyla Anayol gibi kullaniyorlar alışveriş yapan insanların hayatını tehlikeye atıyorlar şikayet ediyorsun bos yetkililer üç maymunu oynuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyasever (1 hafta önce)
    malatya'da hergün yüzlerce kaza oluyor ve hiç bir önlem alınmıyor!!! Millet ne canını ne malını yolda İLGİLİ KURUMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın Ay (1 hafta önce)
    Yaya geçidinde yol verince küfür yediğimiz araç şoförleri var.Hatta geçitte ki yayalara hakaretler edenler var.Bir hafta geçitlerde denetim sıkı yapılsa kuzu kuzu alışacaklar.Ama malesef Malatya Yönetici zaafiyetlerinden biride bu konudur.
    %100
    %0
    Yanıtla