SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiddet Uyguladığı Öne Sürülen Kocası Tutuklandı

0
Güncellendi - 2019-01-16 03:08:25
Şiddet Uyguladığı Öne Sürülen Kocası Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ayrıldığı eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında verilen uzaklaştırma kararına uymayan koca, şikayet üzerine çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya’da yaşayan Sevkan O. isimli kadın (fotoğraftaki) geçtiğimiz günlerde gazetecilere yaptığı açıklamada ayrılmak istediği eşinin kendilerini ölümle tehdit ettiğini ve şiddet uyguladığını belirterek can güvenliğinin olmadığını söyleyip yetkililerden yardım istemişti. Genç kadının sessiz çığlığının ardından Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlatarak hakkında birçok suç duyurusu bulunan şüpheliyi gözaltına aldı. Geçtiğimiz haftalarda mahkemeye sevk edilen şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, şüphelinin hakkında verilen 6284 Sayılı Kanun'u ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden gözaltına alındığı öğrenildi.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Özkan O.’nun uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklandığı ve Malatya E Tipi Cezaevine gönderildiği belirtildi. Özkan O. hakkında ilk etapta 10 günlük zorlama hapsi verildiği bunun ise daha sonra arttırılarak toplam 40 güne çıkarıldığı öğrenildi.

Öte yandan Özkan O.’nun, ayrılmak istediği Sevkan O.’nun kaldığı kayınbabasının evini kurşunlama ve işyerini yakma gibi suçlardan ise halen tutuksuz yargılandığı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • RAMBO (5 yıl önce)
    Şiddet uyguladığı öne sürülen, böyle iş olmaz ya ispatlı olmalı Doktor raporlu olmalı
    0
    0
    Yanıtla