SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiddetli Rüzgar Can Aldı

0
Güncellendi - 2019-09-02 02:36:17
Şiddetli Rüzgar Can Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da şiddetli rüzgar nedeniyle hastane inşaatında çalışan işçilerin üzerine levha düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de ağır yaralandı.

Olay, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yan kısmında bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatının helikopter pistinde rüzgarın etkisiyle savrulan saç levha inşaat işçilerinin üzerine düştü. Olayda Fatih Türkeş (29) ile Özgür Keskin yaralandı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Fatih Türkeş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Fatih Türkeş'in cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, polis ekipleri olayın gerçekleştiği helikopter pistinde inceleme yaptı.

Olayda ağır yaralanan inşaat işçisi Özgür Keskin'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

YANGIN..

Bu arada Malatya’da sanayi sitesinde yaşanan şiddetli fırtına sonrası elektrik tellerinde yangın çıktı. Yangın zamanında müdahale ile kontrol altına alınırken, çevrede büyük panik yaşandı.

Kentte yaşanan şiddetli rüzgar ve yağış ile birlikte Çavuşoğlu Mahallesinde bulunan Yeni Sanayi Sitesinde elektrik telleri kısa devre yaptı. Vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülenen yangında yaşanan panik kameralara yansırken, vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Elektrik tellerinde yaşanan yangın yanında bulunan dükkana da sıçrarken, itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Olayda maddi hasar oluşurken, bölgede tedbir amacıyla elektrikler de bir süreliğine kesildi.

iha

Sanayi Sitesi'ndeki yangın

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kenan (5 yıl önce)
    Bizde bu kadar sorumsuz insanlar varken çok gidilir yasa yorum yazan kardeşim seninde gelirler yasına sözde iş güvenliği var hikayeden bedavadan cep dolduruyorlar her zaman olduğu gibi yarın unutulur ölen işçi kardeşimizin ailesine olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Kenan kardeşim sen mevzuyu tam anlamadın galiba. Mehmet kardeşimiz sanki sadece fakirlere fukaralara ölüm varmış gibi konuştu. Bende ölüm herkese var mahiyetinde söyledim. İyice okuyup anlamanı tavsiye ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin işçi kardeşime, aileslne dayanma gücü versin. Yaralıya acil şifalar diliyorum. ... Yerde bulunan saç , birgün fırtına olacak da, savrulup oradaki insanların üzerine gelecek be bir kardeşimiz ölecek, bir kardeşimiz ağır yaralanacak... Kim düşünecekti bunu? Evet ,Malatya koşullarında biraz zor! Ama inşaat sorumluları, teknik elamanları düşünecekti. O mühendisler ne için üniversite okuyor? Sorumluluk bilinci yüksek olsun diye. Ama hani? Öle öle mi öğreneceğiz... Kaç ana kuzusunun, babanın, kardeşin canından olduktan sonra? Yolda, orada, burada böyle, küçük bir sebep gerçekleştiğinde ölüm gelebilecek kaç sorumsuzluk, kaç ihmalkarlık örneği görüp kahroluyoruz? İlgililerin tedbir almasını, tedbirsizliği gidermesini istiyoruz. Evet, Allah akıl vermiş, ki işimizi düzgün yapalım, doğru düşünelim doğru karar verelim. Önce tedbir sonra tevekkül!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Zaten ne oluyorsa fakir fukaraya oluyor.allah mekânı cennet eylesin. Diğer kardeşimize acil şifalar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Öyle düşünme Mehmet kardeşim. Zengininde canını alacak olan Allah, fakirinde canını alacak olan yalnız Allahtır. Vadesi gelenin zengin ya da fakir olduğuna bakılmaz. "DÜNYASINA DÜNYASINA, ALDANMAYIN DÜNYASINA, DÜNYA BENİM DİYENLERİN, DAHA DÜN GİTTİK YASINA".. Ölen kardeşimize Allahtan rahmet,kederli ailesine sabır, yaralanan kardeşimize de acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla