SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Silahlı Kavgada Vurularak Öldürüldü

Silahlı Kavgada Vurularak Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Niyazi Mısri Caddesi'nde, iki kişinin kavga sırasında av tüfeği ve tabanca ile yaptığı saldırıda  bir kişi başından ağır şekilde yaralandı.  Olayın faillerinden biri daha sonra silahıyla polis merkezine giderek teslim oldu. Ağır yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay Perşembe günü saat 11.15 sıralarında Kavaklıbağ Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bazı şahısların kavga ettiği ve silah kullanıldığı ihbarı üzerine giden polis ekipleri, Yavuz Yürekli adlı şahsı sağ kulak altından yaralı olarak buldu. Yaralı şahıs, ilk müdahalesi ambulansta yapıldıktan sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Y.Y.  hastanede hayatını kaybetti. 

 Yapılan araştırmada, Yavuz Yürekli'nin  A.Y. ve R.S. adlı şahısların kavgası sırasında yaralandığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerinde 4 adet boş mermi kovanı ile 1 adet boş tüfek kartuşu bulundu. Olay yeri yakınında bir otomobilin altına atılmış tabanca ele geçti.

Polis olay yerinden yaya olarak kaçan şahısları yakalamak için araştırmalarını sürdürürken, şüphelilerden R.S. olayda kullandığı pompalı tüfekle olaydan yarım saat sonra taksiyle polis merkezine giderek teslim oldu. Polis, firarda olan A.Y. adlı şüpheliyi arıyor.

malatyahaber.com

Fotoğraf: İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Morris (2 yıl önce)
    Adli uyuşmazlıklar mahkeme süreleri uzun ve çözülemeyen süreç içerisinde. Denetimler yetersiz, adli cezalar korkutmuyor, iyi hal,denetimli serbestlik,tahrik unsurları vs. hop dışarı ülke Teksas olmuş.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Huzurun şehri malatya
    %90
    %10
    Yanıtla