SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Silahlı- Satırlı Olaylarda 3 Kişi Yaralandı

Silahlı- Satırlı Olaylarda 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Cengiz Topel Caddesi'nde meydana gelen silahlı kavgada biri silahla olmak üzere iki kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan 2 şüpheli kısa süre sonra yakalandı. Bu arada, Cuma akşam saatlerinde Yakınca'da meydana gelen olayda da bir kişi ağır yaralandı.

ÇAY EVİNDE SİLAHLI KAVGA

Olay, saat 15.00 sıralarında Cevherizade Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir çay evinde oldu. Edinilen bilgilere göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Ö.K. ve M.K. adlı kardeşlerin işlettiği çay ocağına H.G. ile O.G. adlı kardeşler geldi. Çay ocağını işleten kişiler ile müşteri olarak gelen H.G. ve O.G. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda H.G. silahla açılan ateşle, O.G. ise göğüs bölgesine aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yaralı kardeşlerden H.G. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, O.G. ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. O.G.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis olaydan sonra kaçan 2 şüpheliyi, kısa süre sonra bir pompalı tüfek ve bıçakla yakaladı. Olay yeri yakınında, Ferhadiye Mahallesi Bulun Sokakta da bu olayla ilgili olarak yapılan araştırmada, boş arsa içerisinde bir silah daha bulundu.

Şüpheliler gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAKINCA'DA..

Bu arada,  bir başka olayda husumetli iki gencin satırlı bıçaklı kavgasında 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, 20.00 sularında Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet bulunan S.K. (22) ile M.E. (20) Kenan Işık Caddesi üzerinde karşılaştı. Karşılaşma sonrası ikili arasında tartışma çıkarken, kısa sürede kavgaya dönüşen olayda karın bölgesine bıçak darbesi alan S.K. yaralandı. Şüpheli şahsın olay yerinden kaçarak uzaklaştığı olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı S.K. ameliyata alınırken, ekipler tarafından yapılan çalışmaların ardından şüpheli M.E. yakalanarak gözaltına alındı.

Bölgede inceleme yapan ekipler, olayda kullanılan birer adet satır ile bıçağı bir evin duvar kenarına gizlenmiş vaziyette buldu.

Hastanede tedavisi süren S.K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bu H.G çok can yaktı uslanmaz iflah olmaz bunlar metamfetamin esiri olmus lar postanenin aradaki apartlar maddenin anavatanı olmus ben bunu biliyorsam emniyet nasıl bilmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Isar (2 yıl önce)
    Ercan mudurum ilk geldigin zamanki gibi uygulamalari sklastrsa iyi olacak bugun onlarca polisin arasinda stmapinari altgecitte silahlar patladi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Bu kadar göç alırsa memleket olacağı bu artı malatyam da malatyali olmayan bingol Diyarbakır elazığ adiyaman lı si ayrıcalıklı olursa Malatyalilar dışlanmış hiç bir yerde ise alınmıyor olmuşsa daha beter olsun memleketim demeye utanir oldum yazıklar olsun bu kenti bu hale getirenlere ekmek için işsizlikten istanbul a göç ettim eserleriyle övünsün o siyasiler
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)Kamil can isimli kullanıcı yorumuna
    Ülke Suriyeli dolmuş ona laf etmiyorsun da kendi vatandaşımız olan Diyarbakırlı bingöllü kardeşlere mi laf ediyorsun... Ayrıca bu olayı bunlar mı yaptı... Yorum yapıyorsan bari kayda değer bir yorum olsun Allah aşkına...
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Şorikli Yaşar (2 yıl önce)
    Bu dünya kimseye kalmaz. Yerin altı var. Efendilik herkese nasip olmaz... kötü ortam kötü işler kötü sohbet muhabbetlerden uzak durun. Müslümanlar kardeştir. Birbirine kötülük yapmaz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • İsmail (2 yıl önce)
    Huzur şehri Malatya diyorya siyasiler ve yöneticiler ağalar bizimle eğleniyor.Hergün bir kaç olay oluyor
    %97
    %3
    Yanıtla