SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti

Silahlı Kavgada Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yamaç Mahallesi'nde 5 Ağustos Cuma günü sabaha karşı çıkan olayda, pompalı tüfekle başından vurularak ağır yaralanan İbrahim Boyraz, tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şahıslardan 1'i üç gün önce tutuklanmıştı.

Yamaç Mahallesi Azerbaycan Sokağı'nda, Cuma sabaha karşı 04.00 sıralarında iki grup arasında çıkan kavgada 22 yaşındaki İbrahim Boyraz pompalı tüfekle başından vurularak ağır yaralanırken, olayın diğer tarafı olduğu öne sürülen şahıslardan M.Ö. kalçasından bıçakla, İ.D. ise (aşağıdaki fotoğrafta) dövülerek yaralanmış halde olaydan yarım saat sonra yakalanmışlar, araçlarında ise suçta kullanılan pompalı tüfek ele geçirilmişti. Soruşturmayı sürdüren polis, yaralı ele geçen 2 şahsı tedavisini yaptırdıktan sonra gözaltına alırken, G.İ., M.T. ve B.B. ile bir kişiyi daha yakalamıştı. Sorgularının ardından adliyeye verilen şüphelilerden pompalı tüfeği ateşlediği iddia edilen M.Ö. tutuklanırken, diğerleri serbest bırakılmıştı.

Olaydan sonra ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralı İbrahim Boyraz'ın, Çarşamba gecesi hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. 

malatyahaber.com

ARŞİV FOTOLAR: Olay yeri ve ilk etapta yakalanan yaralı iki şüpheli

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Tez zamanda Amerika Teksas ile kardeş şehir olmalıyız. Sanırım bunu halledecek kudretleri var. Esrar kumar ne arasan bizde mevcut.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • malatyada bir konyali (1 yıl önce)
    Gençlere İslami eğitim verilmezse, ahlak eğitimi verilmezse olacağı bu. Madde kullanımı tavan yapmış, tiktok gençliği
    %58
    %42
    Yanıtla
  • ahlak vicdan islami egitimden önce almanya kanada avrupa ülkelerinde hangi egitim var
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Ne diyordu vakti zamanında abla,malatya yı büyükşehir yapacağız.dedi ve yaptı...adana yanımızda solda sıfır kalır.keşke küçük şehir kalaydık....
    %89
    %11
    Yanıtla
  • vahap (1 yıl önce)
    bu nedir anlamadım. memleket çok güzel oldu diyen bir eski başkan yeni vekil var ama haberler asayiş ihlalleri ile dolu. acaba güzelliklerden bahsi edilen hangi konular?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    Maşallah 3-4 günde bir cinayet ..
    %84
    %16
    Yanıtla