SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silindir Devrildi, Operatör Öldü

Silindir Devrildi, Operatör Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı asfalt ekibinin Hekimhan Girmana'daki çalışmaları sırasında bir silindir devrildi, operatörü altında kalarak öldü.

Olay, Çarşamba saat 16.00 sıralarında oldu. Girmana merkezinde asfalt çalışması yapmakta olan 36 yaşındaki Mehmet Felek yönetimindeki silindir, belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Silindirin operatörü Felek, aracın altında kaldı ve ezilerek yaşamını yitirdi.

Kaza üzerine, Yol ve Asfalt İşleri Daire Başkanı Mehmet Mert de olay yerine gitti ve incelemelerde bulundu.

Bu arada ölen operatörün cenazesinin Perşembe günü Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız