SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sinemacı Rıfat' Öldü

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Malatya'da "Sinemacı Rıfat" olarak bilinen eski sinema işletmecilerinden Rıfat Barış, bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.

1950, 1960 ve 1970'li yıllarda Malatya'da kışlık Şark Sineması'nın yanı sıra yazlık Pınar Sineması'nı işleten Rıfat Barış'ın, bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Beydağı Devlet Hastanesi'nde vefat ettiği bildirildi.

Bir süre önce vefat eden Mithat Barış (Eczacı Mithat)'ın da kardeşi olan 80 yaşındaki Rıfat Barış, 4 çocuk babasıydı. Barış'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra defnedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam