SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sınıf Birincilerine Bisiklet..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:55
Sınıf Birincilerine Bisiklet..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Doğanşehir'deki Fındık İlköğretim Okulu'nda 2011-2012 eğitim öğretim yılı başında sınıf birincilerine verilen bisiklet sözü yerine getirildi. 
 
Fındık İlköğretim Okulu okul aile birliği ve okul müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilerin başarılarını artırmak ve öğrenciler arasında okuma yarışını hızlandırmak amacıyla yapılan “Sınıf birincisi ol bisikleti kap” projesi kapsamında, başarılı öğrenciler bisikletlerini aldı.
 
Okul Aile Birliği Başkanı Uğur Gözüböyük, bisikletler teslim edilirken yaptığı konuşmada, "Okuldaki başarıyı yükseltmek için çocukları ödüllendirmek istedik. Yıl boyunca öğrencilerimizin yarışlarını izledik ve iyi sonuçlarını gördük. Bugün okulumuzun başarısı gözle görünür şekilde yükselmiştir. Seneye ödülü biraz daha genişleteceğiz. Önemli olan köyümüzdeki çocuklarımızın başarısını yükseltmektir. Bisikletlerimizi almamızda bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz. Bu yıl 8 çocuğumuza bisiklet verdik, seneye inşallah daha fazla vereceğiz" dedi.
 
Okul Müdürü Erkan Ergen de, öğrencilerin başarı oranını artıracağı düşünülerek ortaya konan bu projeye destek veren Okul Aile Birliği Başkanı Uğur Gözüböyük, İsrafil Kubat, Aziz Çelebi ve isminin açıklanmasını istemeyen kişilere teşekkür etti.
 
Doğukan Karaoğlan, Şeyda Gözüböyük, Kadir Gözüböyük, Metehan Şahin, Gamze Çürük, Nisanur Tanışık, Ahsen Kutlu ve Zehra Karaoğlan isimli öğrencilere karne hediyesi olarak birer bisiklet verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız