SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şırnak Şehitleri İçin Mevlid

Şırnak Şehitleri İçin Mevlid
A- A+ PAYLAŞ

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya İl Başkanlığı tarafından Şırnak’ta düşen helikopterde şehit olan askerler için Mevlit okutuldu.

İkindi namazı öncesi Yeni Camii'de (Hacı Yusuf Taş Cami) okutulan mevlite vatandaşlar ile Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu İl Başkanı Kadir Altıntaş, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şahin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mevlit sonrası kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Kadir Altıntaş, geçtiğimiz günlerde Şırnak’ta 13 askerin şehit düştüğü helikopter kazasının tüm ülkeyi yasa boğduğunu söyledi. Şehitler arasında Malatyalı Yarbay Songül Yakut’un da bulunduğunu anımsatan Altıntaş, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Bizler de şehitlerimizi unutmama adına bugün böyle bir program düzenledik” dedi.

Müftü Yardımcısına ziyaret

Öte yandan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya yönetimi ziyaretlerine de devam ediyor. İl Başkanı Kadir Altıntaş ve yönetimi son olarak İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ı ziyaret etti. İl Başkanı Altıntaş, ziyarette yeni kurulan federasyonları ile ilgili Akbaş’a bilgiler sundu.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız