SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivasspor 130 Gün Sonra Maç Kazandı

0
Güncellendi - 2021-09-22 11:49:38
Sivasspor 130 Gün Sonra Maç Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de son galibiyetini geçen sezonun son haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek alan DG Sivasspor, 130 günlük galibiyet özlemini Yeni Malatyaspor müsabakasıyla sonlandırdı.

Bu sezon lige kötü başlangıç yapan Sivasspor, Süper Lig’deki 130 günlük galibiyet özlemini, Yeni Malatyaspor’u 1-0 yendiği maçta sonlandırmayı başardı. Kırmızı-beyazlılar, en son geçen sezon Süper Lig’in son haftasında 15 Mayıs 2021 tarihinde Kasımpaşa’yı 2-1 yenmişti. Sivasspor, bu maçtan sonra ligde 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak kötü bir grafik çizdi.

Ligde 5 maçtır galip gelemeyen kırmızı-beyazlılar, dün oynanan karşılaşmada Dimitris Goutas’ın golüyle Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenerek 130 gün sonra kazandı.

Sivasspor'un bu sezon oynadığı maçlar şöyle:

Sivasspor: 0 - Konyaspor: 1

Trabzonspor: 2 - Sivasspor: 1

Sivasspor: 2 - Göztepe: 2

Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 1

Sivasspor: 1 - Gaziantep FK: 1

Yeni Malatyaspor: 0 - Sivasspor: 1

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Zamanında mehmet altıparmak her maçtan sonra malatya şampiyon olacak derdi sonra ankarada malatyaya dönmedi irfan hocada utanmdan 6 maçta 6 puan diyor ya biz aptalmıyız altay 6 maçta 12 puan aldı kayseri 6 maçta 10 puan aldılar sen kendini ne sanıyorsun irfan hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovideski (2 yıl önce)
    Aslında malatayspor 3.ligde olsa bu kadar kafaya takamzdik....yeter yani tiksinti oldu..her yıl saçma sapan bir grafik...şans eseri 6 puan almazsa şimdi son siradaydi
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bu takımın ne yaptığını bilen varsa beri gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Maç kazanamayan gelsin Malatyaya,irfan hoca ulufe dagitiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (2 yıl önce)
    Antalyaspor, galibiyete odaklandı Antalyaspor, Süper Lig'in 7'nci haftasında cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Yeni Malatyaspor'u yenerek, yükselişe geçmeyi hedefliyor. Fanatik haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Bu yıl bu takımı yenmeyeni döverler hoca nın futbol bilgisi muazam rakip e nasıl maç hediye edilir irfan buz la öğretilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Gel vatandaş gel..golü olmayan,puanı olmayan malatyaya gelsin.irfan hocadan puanlar bedava...
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Şaşırdık mı tabi ki hayır. Geçmiş iki sezonda olduğu gibi ne kadar ölü takım varsa canlandırıp ligde bıraktık. Millet artık bizi çantada keklik görüyor. O sene bu sene yolcudur Abbas.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takımın akıbeti bu yılda göztepe maçından itibaren ayyuka çıktı.Ancak yalaka ve troller görevleri gereği görmemezlikten,hatta bu yapıcı eleştirileri Malatyaspor düşmanlığı olarak gösterdiler. Neredeyse son iki yıldır her hafta söylediklerimiz mualesef bizi haklı çıkardı,.Yani kimin Malatyasporu sevdiğini kimin menfaati sevdiğini zaman ve yaşananlar ne güzel gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Malatyaspor üstlendiği misyon gereği,çok kötü giden takımları hayata döndürme görevine bu yılda Sivas ile başladı.Sırada Giresun,Rize görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla