SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasi Geçmişin CHP'ye Laf Söylemeye Yetmez!"

0
Güncellendi - 2019-01-08 17:31:49
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba “Halk, 31 Martta CHP’nin 6 okunu yaktıracak’ diyen AKP'li Çalık’ı sert sözlerle eleştirerek “Senin siyasi geçmişin, dağarcığın CHP’nin tarihine laf söylemeye yetmez ” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe ile birlikte Hekimhan gerçekleştirilen yerel seçim değerlendirme toplantısına katıldı. Hekimhan’a hizmetlerinden dolayı belediye başkanı Ali Seydi Millioğulları'na ve belediye meclis üyelerine başarı dileyerek sözlerine başlayan Ağbaba, “Belediye Başkan Adayımız Turan Karadağ ile  CHP olarak Hekimhan’da hizmete devam edeceğiz” dedi.

AKP SÖYLEMLERİNİ KULLANARAK VATANDAŞI DOLANDIRIYORLAR

‘AKP söylemlerini kullananlar halkı dolandırıyor’ iddiasında bulunan Ağbaba, “1980 li yıllarda aklımıza Banker Kastelli, Banker Yalçın geliyordu. Bu dönemin de simgesi dolandırıcılık. En son ‘Tanker filosu kuracağım’ diyen biri çıkıp dolandırdı insanları. Geçen yıl  26 yaşında bir genç binlerce kişiyi dolandırdı. Nasıl dolandırıyor peki? Anahtar kelimeleri iyi biliyor. Örnek aldığı siyasilerin cümlelerini iyi tekrarlıyor.’Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir.’üst akıl yaptı’ gibi cümleler kuruyor.AKP,kendi söylemini geliştirdi. Millet de o söylemi kullanıyor. ‘Batı bizi kıskanıyor’ diyor. Tosuncuk da çiftlik açarken bu cümleleri kullanıyor. Anahtar kelimelerin her kapıyı açtığını görmüş. AKP gibi fakir fukaranın duygularını sömürüyor” dedi.

BU CESARETİ AKP’DEN ALIYORLAR

“Her gün bir bilim adamı olduğunu iddia eden birileri çıkıp aklımızla alay ediyor” diyerek konuşmasını sürdüren Veli Ağbaba,, "‘Deve sidiği şifadır’ diyen,’kızlar tedavi olmalıdır’, ‘kadının eli tutmak ateş tutmaktır’ ‘Google’ı Abdulhamit buldu’ ‘cep telefonunu Hz. Nuh buldu’ diyen, akademisyenler, rektörler türedi. Yeni bir dil gelişti. Bunlar birden bire ortaya çıkmadı. Bu durum AKP’nin ta kendisidir. Malatya’daki öğretmen halayın zina olduğunu bilerek söylüyor. Bu siyasi iklimin yansımasıdır. Bilinçlidir. 15 yıl önce duymadığımız şeyleri duyuyorsak bunun sebebi AKP’nin siyasi anlayışıdır. Bu akademisyenlere , öğretmenlere, rektörlere  bu cesaret veren AKP’nin söylemleridir.Bunlar konuştukça ödüllendiriliyor. ‘Yunan kazansaydı Atatürk olmasaydı’ diyen meczup saray sofralarında ağırlanıyor, Diyanet İşleri Başkanı evine ziyarete gidebiliyor” şeklinde konuştu.

EN BAŞARILI 10 BELEDİYENİN 10’U DA CHP’Lİ

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Bir yandan ekonomik kriz var, diğer taraftan Ortadoğu ateş gölüne dönmüş, AKP Genel Başkanı ‘Bay Kemal’ diyor. Her şeyi buraya bağlamaya çalışıyor. Sıkıştıkları yerde CHP zihniyet, ‘CHP çöp demektir’ diyorlar, ‘CHP pisliktir’ diyor. Sonra da diyor ki bana neden saygı duymuyorsunuz ? Cezaevleri doldu. Kendisine muhalefet herkesi cezaevine atıyor. Niçin bunu yapıyor? Bir şeytan yaratmaya çalışıyor. 1990 lı yıllarda CHP de çöp yığınları olmuş 1990 lı yılları hatırlayanlar bu günleri hatırlamıyor.Yapılan araştırmalara göre en başarılı 10 belediyenin 10 u da CHP’li belediye. 94'teki çöp yığınını hatırlıyorsan gel bunu da hatırla. Utanmasalar TCDD nin geçtiğimiz günlerde  yapmış olduğu kazayı da CHP ye yıkacaklar. ‘Bay Kemal teröristlerle kolkola’ diyor. Hiçbir CHP’linin bir teröristle kol kola girdiğini gören var mı? Bizim inandığımız bir tek insan var. Onun ismi de Mustafa Kemal Atatürk. Bizim başka liderimiz yok. Biz Afganistan’da Taliban’ı örnek almıyoruz. Ortadoğu'da terör yaratan grupları örnek almıyoruz. Biz sadece Atatürk’ü örnek alırız. “ dedi.

“SENİN SİYASİ GEÇMİŞİN CHP’YE LAF SÖYLEMEYE YETMEZ”

Ağbaba, ‘Halk, 31 Martta CHP’nin 6 okunu yaktıracak’ diyen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı da sert sözlerle eleştirdi.

“Senin siyasi geçmişin, dağarcığın CHP’nin tarihine laf söylemeye yetmez hanımefendi” diyen Ağbaba, “Sen hiçbir siyasi birikimi olmayan birisin. Sen kimsin ‘CHP nin altı okunu yakacaklar’ diye konuşuyorsun? Biz  CHP’liler hiçbir siyasi makam için, hiçbir siyasi gelecek için ne tarzımızı değiştiririz, ne siyasi düşüncemizi değiştiririz. Biz geçmişte neye inanıyorsak bu gün de ona inanmaya devam edeceğiz. Sen bir akraba cumhuriyeti kurdun Malatya’da. Bakıyorsun rektör kendi kardeşi, atanan müdür yeğeni.  Sonra da CEHAPE diyor. CHP, bu ülkenin kurucusu.İnönü’nün 1 tane zenginleşen akrabası var mı? Yok. Devlet kademesinde 1 tane yakını var mı? Yok. Sen devlet kademelerine 7 sülaleni yerleştirmişsin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Veysel (5 yıl önce)
    Sizin Boş Laflarınız Bizim Dolu Dolu İcraatlarımız Sizin Hayalini Bile Kuramayacağınız Projeleri Türkiye'nin BAŞKOMUTANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN Gerçekleştiriyor Bizim Reisimiz Günlük 2 3 Saat Bazen Hiç Uyumadan Çalışıyor Sizin Gibi Boş Goy Goy Yapmıyor Sizin Yıllardır Yaptığınız Bu Kendiniz Dışında İnsanları Har Hor Görmek Elini Havada Bırakmak Tek Bir Sefer Türkiye'nin Yanında Durmasını Bilemezsiniz Siz Anca Onun Bunun Yanına Gidip Ülkemizi Şikayet Etmeyi Bilirsiniz Kendini Siyasetçi Sanan Zavallılar Her Seçimde Sizi Sandığa Gördüğümüz Gibi Bu Seçimdede Gömeceğiz ?Her Zaman Ve Her Yerde Adam Gibi Adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN Türkiye'nin TEK BAŞKOMUTANI ??? ❤????? ??❤
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    “‘Deve sidiği şifadır’ ’kızlar tedavi olmalıdır’, ‘kadının eli tutmak ateş tutmaktır’ ‘Google’ı Abdulhamit buldu’ ‘cep telefonunu Hz. Nuh buldu’ böyle saçma lafları almış Ak partililere hükumete yansıtarak özellikle kutuplaşma yapıp ortamı gererek buradan nemalanmaya, oy kazanmaya çalışmamalısınız. Oy kazanmak için kutuplaştırıcı değil birleştirici söylemlerde bulununuz. Daha doğrusu insanlara güvenip onları sevmelisiniz. Ne çıkar Milletimi seviyorum, devletimi seviyorum, bayrağımı, dinimi seviyorum deseniz ne olur. Aslında çok şey olur, BİR BİLSENİZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Veli Abi bunlar için nefesini tüketmeye değmez boş ver. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya cumhuriyet i (5 yıl önce)
    Malatya’da AKP ve CHP ittifak yapmış, Malatyalı işini bilir!
    0
    0
    Yanıtla
  • serap (5 yıl önce)
    (hüseyin) rumuzlu arkadaşın yorumu çok ilgimi çekti. yazı ve yorumların hepsini okudum.cumhuriyet halk partisi ve sayın veli ağbabaya karşı profosyonel bir ekip tarafından yönlendirme ve saldırı yapılmaktadır.yorumların rastgele ve tesadüf olmadığı kanatindeyim.öznur çalık milletvekilinin kullandığı kelimeyi çok çirkin buluyorum.sayın öznur çalıkın hangi özelliklerinden dolayı 3 dönemdir akp milletvekili yapıldığınıda çok merak ediyorum.........
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    bakıyorumda sayın CHP milletvekili ve genel başkan yardımcısı veli beyin konuşmasını eleştiren akp savdalıları harekete geçtiler.bakın 6 ok laik devletin kurucu iradesi devletin kurucusu ulu önder ATATÜRKÜN bizlere armağanıdır.durmadan parti değiştiren hiç bir siyasi vizyonu olmayan bir hanımefendi vekil sözde 6 oku yakacakmış.lütfen hanımefendi ne sizin ne reisinizin nede vekili olduğunuz partinizin gücü yetmez.biz ATATÜRKÇÜYÜZ .NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    sayın ağbaba iyi hoş konuşuyun da nerde radikal bir grup var nerde terör kümesi var sen ordasın bence o yiğit yürek sözünü artık haketmiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra Arıkboğa (5 yıl önce)
    Belediyecilik sizin işiniz değil. Siz ancak laf yaparsınız Ak Parti icraat yapar Veli Ağbaba Senin de siyasi geçmişin genel baskan yardımcımızı eleştirmeye yetmez. Biz daha neler yapacaz izleyin.Chp Türkiye ye zarar vermekten başka hiçbirşeye yaramadı yaramayacakta.Aglamaya devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp nin Malatya ya yaptığı hizmetler CHP nin yaptığı TEKEL'i yıkıp yerine avm ve otopark yaptınız , avm için itfaiye kavşağında ki cami yi yıktınız , davul zurna ile inönü stadını yıktınız , Malatya ya 2 tane eğri alt geçitle bir tane çöken viyadük yaptınız hakkınızı yemeyelim ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfunn (5 yıl önce)
    Biz öznur başkanımız ile aynı yolu yürümekten mutluyuz. Sizler diktatörlüğü bu ülkeye getirenlersiniz yıllardır siz ve genel başkanınız koltuklardan kalkmak bilmediniz sizin gibi muhalefete can kurban :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman şah (5 yıl önce)
    Tek devlet tek bayrak tek vatan tek parti AKP
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu "Süleyman Şah" türbesine ne oldu sahi... Taşındı mı eski yerine Süleyman Abi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun G (5 yıl önce)
    Bence açın seçim sonuçlarınıza bakın %19.7 den 16.6 ya sonrada 15.3 oranına düşmeyi başaran bir vekil benve bu bile yeterli
    0
    0
    Yanıtla
  • SERPİL (5 yıl önce)
    İnsanları zeki diye suçlayan siz ve sizin gibi zihniyetler oldukca zekilerinde yolunu açmış oluyolar. Artık çamur at izi kalsın geride kaldı halk Allaha şükür bilinçli kimseyi kandıramayacaksınız. Rahmetlik Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlattığınız yeter... Malatyanın Ablasına laf söyleme hakkını size kim verdi bilmiyorum ama bu sizi biyerlere getirecek sanıyorsanız daha çok beklersiniz.. Kimse unutmayacak sizin iktidardaki dönemlerinizi. Allah birdaha göstermesin o dönemleri TÜRKİYE'ME ve halkıma İNŞALLAH Sizler konuşursunuz ancak... ADALET VE KALKINMA PARTİSİ YAPAR... Durmak yok yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'nın ablasımı Öznur Çalık'mı :D :D :D :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksel (5 yıl önce)yvz isimli kullanıcı yorumuna
    Ak parti ile uğraşmayın arkadaşım siz tarih oldunuz kabul edin artık bunu ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksel (5 yıl önce)yvz isimli kullanıcı yorumuna
    Ak parti yine kazanacak ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Yesim (5 yıl önce)
    Fazla söze hacet yok bu milllet herseyi görüyor zaten size asıl cevabi 31 Mart günü vericek. Meyve veren ağaç taşlanir ama bu ülke Turgut Özal, Adnan Menderes gb biçok güzel yürekli Vatan Sevdalısı ve millet icin çırpinan insani kaybetti iste szn gb boş zihniyetler yüzünden Allah bu milleti bi daha szn gblerin eline düşürmesin, yalan mı? Çöplük icinde yasamaya terketmediniz mi insanları bunu tarih yazdı unutmaz bu millet yaşadı susuzluğu açlığı hastane köşelerinde çaresizce kalmayı işte bunlar snz eseriniz. Ama milletin yaşam kalitesini ve refah düzeyini göklere çıkaran anıtlar dikti Resi ve Sevdalıları ?♾??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan kayaş (5 yıl önce)
    Sayın vekilim çiftçiler banka borçları nın faiz aflarından yararlanmak için Meclis te gündeme getirmeniz bizi mutlu eder allah a emanet olun vekilim
    0
    0
    Yanıtla
  • meral (5 yıl önce)
    malatyanın bir sahibi bir gururu bşr çabalayanı malatyayı büyük yaptıran ençok çabayı emeği hatcayan csnını dişine takan bir dak bile durmayan bi ablası var.kimsede onu bu davadan çeviremez ne ağalar ne paşalar gördü bu malatya.syn vekilim malatyanın gururu öznur çalık durmak yok yola devam öncümüz destekçiniziz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yesim (5 yıl önce)
    Siz ne hakla asıl Öznur Çalık vekilimizin siyasetini eleştiriyorsunuz zaten nerde başarılı bi insan gördüyseniz ya çamur atmaya yada indirmek icin çabalarsınız ama kusura bakamayin artik eski Türkiye yok karşınızda bizde güçlü Resi varken sz kimsiniz de vekilimize boyle ithamlarda bulunuyorsunuz. Sz once istanbulda szn olan belediyelerin borçlarını ödeyin icralık olup tvlerde isyan eden siz chp nin sözde başarısı dimi bi de muğla daki belediyenizin diktiği ağaçları kesip doğayı oksijensiz birakmaya çalışan yine siz. nerde sizin başarınız. Birinizde çıkıp diyin bizde Türkiye ye şu degeri kattik hani diyemezsiniz de zaten çünkü bu ülkeye zafer anıtları diken tek parti ve teşkilat var o da AKP...?♾??
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    "ey veli ağbaba. ... uzun lafın kısası: chp demek...! 1):aclık-susuzluk-çöp-kuyruk-sefalet-mazot-benzın-cay-tüp-yokluk-perişanlık-sefalet" ..baş örtüsü -ikna odaları- tanrı uludur.. ....daha saymak gerek yok.... chp'nin eserlerini saymak..! chp'de maalesef hiç bir eser bulamadım... varsa siz sayarsanız duyarım. . ●■● sn: recep tayyip erdoğan demek.. bayrak-vatan-devlet-millet..birlik -kardeşlık-huzur-yükseliş-dünya lıderi-baba-kardeş-aile-arkadaş-dostluk-vatansever-türkiye demektir. ak parti demek. .. 16 yılda.. yol-köprü-hastahane-uçak-ıha-gemi-bolluk-bereket-sağlık-sıhat-anne-baba- ve sayamayacağimiz binlerce eser demek" "işte aradaki far budur" "bunun için bu kadar uzan yazmaya gerek yok" "türkiye demek-türkiye parti ve recep tayyip erdoğan demektir. .. siz chp'nin bunu anladığınızı ama bu halkın tercihlerini bildiginizi bildiğimiz halde" ●● atmadan ak parti ve recep tayyip erdoğan 'ı tebrik ve takdir etmenizdir" her seçimde yazıyorum...yine yazayım "31 mart’ta yeniden ak parti'nin zaferine selam duracağınızı bılmelisınız" sn: @recep tayyip erdoğan 'ın birlik ve beraberlik mesajlarını dınleyıniz. ..çünkü : o bir lider -o evimizde bir nefer-o devletıne-mılletine-bayragına-baģli cesur bir yiğit. ..15 temmuz 2016" da hain fetö’nün darbesine dik duruşu gösteren milletimize sevdalı bir cesur bilge.. "bizler onu allah cc rızasını ön plana çıkararak seviyoruz hemde ölümüne. ....
    0
    0
    Yanıtla
  • akın tuzcu (5 yıl önce)
    Öznur çalık bir efsanedir malatyamızın unutulmayacak siyasi yüzüdür nedenmi yaptığı hizmet ve malatyanın büyük değişiminde imzası vardır siz nederseniz deyin bu millet chp zihniyetinide iyi biliyor okadar çok iyi biliyorki tabi bunun cevabınıda veriyor milletimiz yine 31 mart 2019 da da cevap verecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • EMRE B. (5 yıl önce)
    Ya sizin anlayamadığınız sanki kardeşi ev hanımı herhangi bir mezjniyetj veya başarısı yok oznur hanımın kardesini diye atandi oyle bir dunya yok kendisi gayet başarılı ve her insan kendi memleketine bir şeyler katmak ister ve bunun için gayet başarılı rabbim yolunu açık etsin.. MALATYA ya bir şeyler yapmak için uğraşıyorlar sizin gibi boş laf yok icraat var!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (5 yıl önce)
    Siyasi birikimi olmadığını söylediğiniz Öznur Hanım Malatyamızın bir değeri, kıymetlisi,hanımefendisi ve gerçek bir siyasetçidir. Onun ile yürümek gurur ve onur veriyor bizlere.. Bizler AK Partimizin Milletvekillerinden çok memnunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşkilat-ı Mahsusa (5 yıl önce)
    Son seçimlerde kendinden sonraki adayların şansı olmasın diye çalışmayan , paşaköşkü sınırları dışında göstermelik faaliyetler dışında bulunmayan bir milletvekili mi söylüyor bu sözleri ? Türkiye geneli chp belediyeleri maaş bile ödeyemezken kimin ve nerenin değerlendirmesidirki en iyi belediyeler chp den çıkıyormuş ? Son olarak , çok partili siyasal hayata geçilmesinden sonra yani demoktratik seçimlerle beraber neden bir kez dahi chp iktidar olamamıştır ? Son 17 yılda neden olamadığı zaten ortada peki öncesinde bile neden bir kez dahi iktidar olamadı chp ?
    0
    0
    Yanıtla
  • YUNUS (5 yıl önce)
    Maşallah Veli bey sizin siyasi geçmişiniz başarılarla dolu. Sayenizde AKP bu kadar oy alıyor. Ancak çamur atmayı biliyorsunuz. Bir gün bir projeden bahsettiğinizi, doğru dürüst birşey konuştuğunuzu bu toplum görmedi. Öznur Hanım en azından memleket için elinden geleni yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Asmine (5 yıl önce)
    Siyasi AK olan bi Hanımefendi den bahsederken önce bi besmele çekmeli Cehape zihniyeti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (5 yıl önce)
    CHP bu zihniyetin den herzaman kaybetmeye mahkum ama bu oznurda ak partiye zarar verlyor Başkan Erdoğan nin sırtından geciniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasir Keskin (5 yıl önce)
    Malatyamız ve Türkiyemiz Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde “Gönül Belediyeciliği” ni esas alan AK Belediyecilikle tanışacaktır. 7’den 70’e,Doğudan Batıya AK PARTİ AK PARTİ AK PARTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Hepsi boş Hekimhan bile APK alır CHP malatya da Arguvan dışında hiç şansı yok kimse kimseyi kaldırmasın.Sonuç bu Boşuna yorulmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hekimhanlı (5 yıl önce)vaylog44 isimli kullanıcı yorumuna
    hekimhan asla cumhuriyetle husumetlilere geçit vermez bu seçimde de vermeyecektir rahat ol başkan turan karadağ
    0
    0
    Yanıtla