SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sizlerin de Desteğiyle Bu Zor Dönemi Aşacağız"

0
Güncellendi - 2020-03-05 16:13:30
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kötü gidişatın ardından takımın başına getirilen Hikmet Karaman oldukça hızlı başladı. 

Sarı kırmızılı takıma Malatya’da gerçekleştirilen törenle 1,5 yıllık imza atan tecrübeli teknik adam, ardından Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’ne giderek kulüple ilgili detaylı bilgiler aldı. 

Kurallarıyla ilgili kulüp personeline bilgi veren tecrübeli teknik adam, basın mensuplarıyla da antrenmanları nasıl takip edecekleri konusunda istişarede bulundu. 

İttifak Holding Konyaspor karşılaşması hazırlıkları kapsamında takımıyla 4 Mart Çarşamba günü ilk antrenmanına çıkan Karaman, futbolcularını psikolojik olarak da bu karşılaşmaya hazırlıyor. 

Resmi sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Karaman, buradan taraftarlara çağrıda bulunarak, Konyaspor maçının ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. 

Karaman, taraftarlara şu mesajı iletti: “Sevgili BtcTurk Yeni Malatyaspor taraftarı; bu kulübün potansiyelinin, bu şehrin insanlarının tüm hayallerine cevap verebilecek büyüklükte olduğuna inanıyorum. Sizlerin de desteğiyle bu zor dönemi aşıp, sezonu hepimizin gurur duyabileceği bir noktada tamamlayacağımıza olan inancım tam. Hepinizi en samimi duygularımla selamlıyorum.” 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un yeni teknik direktörü Hikmet Karaman’ın yardımcılıklarını yapacak olan isimler ise şöyle: 

Hasan Özer-yardımcı antrenör

Serkan Emre Sefa-yardımcı antrenör

İlker Avcıbay-kaleci antrenörü

Ömer Faruk Karaman-maç performans ve analiz antrenörü

Alper Şemsi Edis-atletik performans antrenörü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Bende Gurbette Binlerce kilometre uzaktan canım Takımımı takip ediyor her maç hop oturup hop kalkıyorum ve uzaktan duyduklarım içimi kan ağlatıyor bizdeki durumun örneği var mesela BJK giden satılan iyi topculardan sonra haliyle Takımda düşüş Türbülerde istifa sesleri çoğlmaya başladı Başkan bi dünya topcuyu sattı UFA dan gelen miliyonlar dahil çuvallarla götürdü Diyorlar hiç şeffaf değildi diyorlar ve bizim Başkanda hiç şeffaf değil diyorlar acaba diyorumki şu gurbet ellerde gelen başkanlar takım memleket aşkına değilde giderken götürecekleri çuvallarla paraların hayalinemi Başkan oluyorlar acaba Malatyam düşerse Bende kahrolacağım inanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Bayram (4 yıl önce)
    Arkadaşlar, gurbette yaşayan, Malatya sevdalısı biri olarak statta destek verememenin acısını duyuyorum. Yönetimin yaptığı affedilmez sorumsuzluğu, Hocanın her türlü iticiliğini bir yana bırakıp, sezon sonuna kadar gücümüz yettiğince statta takıma destek olmalıyız. Takım düşerse inanın sadece biz taraftarın içi yanar. Hoca da, Yönetim de kasasını doldurur gider . Şimdilik destek, sezon sonu her türlü eleştiri de yapılır, hesapta sorulur. Bu yazdığımı 60 ına gelmiş bir hemşerinizin yalvarışı sayabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    kendi cikarmis ee kendi dusurecek takimi. Benim elime 100 milyon tl butce versinler takimi ilk 4 e oynatirim. ilk 11 deki oyunculara kisi basi 1 milyon euro versen zaten 11 milyon euro yapar o da esittir 80 milyon tl ye. geri kalan oyuncular da genc yetenekler olur. is bilenin kilic kusananin. kaldi ki eldeki oyunculara verdikleri para toplamda 60 70 milyon tl yi gecmez. en cok alan guilherme ve jahovic ti onlar da gitti. eldekilerden en cok yillik alan ya 700 aliyordur ya 800 bin euro. bu paralar nerelere gidiyor ciksin aciklasinlar. seffaf olun kardesim seffaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    bu yonetimin kafasi gercekten calismiyor. galibiyet peimi 2.6 milyon tl. bilet fiyatlarini 1 tl yap taraftari arkasina alan oyuncular her mac galip gelse zaten kendi bilet fiyatlarindan alacaklari max. kazanctan daha fazla kazanci olur. bu stada bu bilet fiyatlariyla bu yonetim mantigi ile kimse gelmez. acil sezon sonu gidecek bu yonetim. bu kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nahit (4 yıl önce)
    Yardimci antrenor hasan ozer 2002-2003 senesinde bizde oynadi sonra 2006-2007 senesinde ilk mac elazig-malatya maciydi elazigda oynuyordu ilk golu atti sevincten bir hal oldu isin ilginc tarafi hikmet karamanin malatyaspordaki ilk ve son maciydi kacmisti sonra dunya ne tuhaf!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    İnş hocam tabiki destek vereceğiz bu takim bizim malatyanin takimi ama bazi malatyali olmayanlar sadece konuşur icraat yok malatyaspor tm destek vereceğiz sonuna kadar yensede yenilsede kalbimiz Malatyaspor la
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Değerli Malatyaspor’umuzu seven,onunla yatıp onunla kalkan,üzülen sevinen taraftarlarımız.Önümüzde iki önemli hayati kaçımız var Stad da yerimizi alıp ıslıkla tezahüratla çok iyi atmosfer oluşturarak İnşaallah başarılı sonuçlar alalım.Bakınız 2002 yılında çok kritik bir Ankaragücü maçını şiddetli ıslık çalarak Ankaragücüne 2pas yaptırmadık kaçı 4-0 aldık seyircinin gücü çok önemli başka Malatyaspor yok
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Hikmet karaman ve saz arkadaşlarının kurtarabileceği bir kadromuz yok artık.inşallah kemal özdeş gibi 4 hafta sonra gitmek zorunda kalmaz.taraftarda umut kalmadı.sadece sahada bir tane umut bulut var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (4 yıl önce)
    Allah yardımcımız olsun inşallah sayın hocam bu takım bu günleri atlatacaktır ama sezon sonu adil gevrekin bırakması gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Başarılar hocam, Siz bize iyi geleceksiniz,çok güzel uyum içinde başaracağız inşallah, yolumuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun hocam şu Malatyasporumuzu hayırlısı ile alt sıralardan kurtar takımda kalite ayaklar var ama anlayamadığımız şekilde düşüş var bu takım sadece Cilermeyle Yahoviçten ibaret değil ki karşı kaleye şut çekemez hale geldik.buna bir çare olasın hocam.
    0
    0
    Yanıtla