SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMA'lı Bebeğe Baro Desteği

0
Güncellendi - 2020-11-04 01:59:42
SMA'lı Bebeğe Baro Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu tarafından, spinal musküler atrofi (SMA) tanısı konulan Demir Ali için bağış standı açıldı.

Ordu’da yaşayan İbrahim ve Ezgi Bayraktar çiftinin SMA tanısı konulan 18 aylık çocukları Demir Ali’nin ailesinin sosyal medya hesabından başlattığı yardım kampanyasına Malatya Barosu’ndan destek geldi. Malatya Barosu Baro Salonu önünde bağış standı açtı.

Bağış kampanyası hakkında bilgi veren, Malatya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Şeyda Öztürk, "Ordu Barosundan iki değerli meslektaşımız Avukat Ezgi Bayraktar ve İbrahim Kubilay Bayraktar'ın çocukları bir buçuk yaşındaki Demir Ali'nin SMA hastası olması ve tedavisi için son 6 ay olması sebebiyle bir yardım kampanyası başlattık. Malatya Barosu olarak avukat arkadaşlarımız da destek amaçlı bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayız. Yardım elini uzatarak bir buçuk yaşındaki çocuğu kurtarmış olacağız. Dilerim ki herkes bu konuda üzerine düşeni yapar ve yardımlarını esirgemezler. Umarım hep birlikte bir çocuğumuzun daha kurtuluşuna sebebiyet veririz. Son 6 ayı kaldı ve eğer bu 6 ay içerisinde tedavisi gerçekleşmediği takdirde olumsuz sonuçlar meydana gelecek. Hemşerilerimiz olarak ellerimizi vicdanınıza koyarak bu çocuğa yardımınıza esirgemeyiniz. Bir şekilde kurtuluşuna sebebiyet vermenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız