SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soğutma Çalışmasına Katıldı

0
Güncellendi - 2020-11-02 03:18:07
Soğutma Çalışmasına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Darende ilçesi Hisarcık Mahallesinde meydana gelen çalı yangınına anında müdahale ederek yangının büyümesinin önüne geçti.

Akçadağ Esenbey mahalle ziyareti dönüşünde Darende Hisarcık Mahallesinde meydana gelen çalı yangınına zamanında müdahale ettiklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan itfaiye personeline teşekkür etti. Başkan Gürkan daha sonra soğutma çalışmalarında katıldı.

Vatandaşlardan yangınlar konusunda çok dikkatli olmaları gerektiğini belirten Başkan Gürkan, “Ülkemiz genelinde dikkatsizlik sonucu her yıl birçok yangın çıkmakta ve bu yangınlar sonucunca can ve mal kaybı yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas ve dikkatli davranmaları gerekmektedir. Gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için vatandaş olarak daha duyarlı olmalıyız. Araçlardan atılan bir sigara izmariti bile çok büyük yangınlara yol açmaktadır” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mlx (3 yıl önce)
    Türkiyede bi ilk belediye başkanı ilk kez soğutma çalışmasına mı katıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (3 yıl önce)
    Ya Allah billah aşkına bırakın bu şovları. Eline boya fırçası alıp yol çizmek, itfaiye hortumunu alıp poz vermek sadece ama sadece şov. Malatya trafiği kilitlenmis. Dedekorkuttan çarşıya otobüsle 35 dakikada geliyoruz. Araçla carşıya çıksak otopark yok. Başkan elinde fırça yol boyuyor. Bence fırçayla Malatyanın ulaşım problemlerinin üstü örtülüyor. Yaz boyu her gun anız yakma bahanesiyle her biri can taşıyan nice karıncalar, böcekler ateşler içinde yanıyor. Toplumu bilinçlendirmek için seferber olmak yerine itfaiye hortumuyla poz vermeyi tercih ediyor Başkan bey. Yazık, çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı Duran emmimin dediği gibi, "doğru lafa sen ne diyen ben diyem gardaş ☺️
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru. Artık her ilin 2 şer tane çevre yolu var malatyanın bir tane bile yok. Adamlar şov için hortum tutuyor!!!
    0
    0
    Yanıtla