SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sol Beke İngiliz Liginden Bir Aday Daha

0
Güncellendi - 2018-07-30 02:28:17
Sol Beke İngiliz Liginden Bir Aday Daha
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da sol bek için arayış sürüyor. Sarı kırmızılılar, sol bek için adaylarını İngiltere’den buldu.

Yeni Malatyaspor, sol bek arayışları çerçevesinde rotasını adaya çevirdi. Yönetim, Aly Cissopkho’nun takımdan ayrılmasının ardından sol beke Leeds United’da forma giyen Laurens De Bock ya da bir dönem Konyaspor’un formasını giyen Barry Douglas’ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Teknik direktörlük koltuğuna Marcelo Bielsa’nın oturduğu Championship ekibi Leeds United, bir dönem Konyaspor’un formasını giyen Barry Douglas’ı kadrosuna kattı. Barry Douglas, son olarak Premier Lig’e yeni yükselen Wolverhampton’un formasını giyiyordu.

Sol bek için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor, Leeds United’in kapısını çalarak ya Laurens De Bock ya da Barry Douglas’ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

1,79 metre boyunda ve 26 yaşındaki Laurens De Bock, sol bekin yanı sıra stoper mevkiinde de forma giyebiliyor. Leeds United ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan De Bock, daha önce ülkesinde Brügge ve Lokeren’in formalarını giydi.

1,76 metre boyunda ve 29 yaşındaki Barry Douglas, sol bekte forma giyiyor. Leed United ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Douglas; Queen's Park FC, Wolverhampton Wanderers, Konyaspor, Lech Poznan ve Dundee United FC takımlarının formalarını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hüseyin önder (6 yıl önce)
    Statda ikibin üçbin kişi yarısıda beleşçi,ondan sonra transfer,oldu canım.Önce taraftar olmayı öğrenin sonra konuşun.Akhisar ,Alanya kadar tribünler dolmuyor yuh size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (6 yıl önce)
    allah askina milleti cildirttiniz..transfer yok birsey yok ortada..sercan tarik gibi kasarlanmis futbolculara mi kaldik..malatyanin ileri gelenleride bu olaya el atmiyor ses cikarmiyor..erol hoca hic konusmuyor..yonetimden kimseyi tanimiyoruz zaten..insanlar sizin yuzunuzden dokuz doguruyor..para yok para yok..paraniz yoksa birakin gidin lutfen allah rizasi icin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    Sezon başlayacak arkadaşlar yeni ilgilenmeye başlamış donald ın transferi ne oldu pereria ile yeniden anlaşıldı dendi doğrumu bu yönetime ve menejer ine artık Malatyalılar güvenmiyor ve inanmıyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    bedavaya bulamadılar mı daha son günü beklesinler 35-38 yaş arası bedavaya bulurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    barry 3,5 milyon euro ücretle başka takıma transfer oldu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Yav he he..kedinin cigere baktigi gibi bakiyoz su haberlere..
    0
    0
    Yanıtla