SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Düdüğe Kadar Mücadeleye Devam"

0
Güncellendi - 2019-10-21 22:27:02
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Ak, "Taraftarıyla, yönetimiyle, hocasıyla, futbolcusuyla son düdüğe kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl Yeşilyurt Belediyespor 3.Lig'de devam edecek" dedi.

Göreve geldikleri ilk hafta takımla iki günlük bir sürecin ardından ilk maçlarına çıktıklarını kaydeden Ak, "Göreve geldik. Pazartesi takımla tanıştık, salı günü ilk antrenmanımıza çıktık, çarşamba günü de ilk maçımızda ilk galibiyetimizi aldık. O maçın sonunda futbolcu arkadaşlarıma, 'Sizin var olan potansiyelinizi ortaya çıkarttınız' demiştim. 'Aslında bu potansiyel, mücadele, enerji takımda var, bunun üzerine koyarak devam edeceğiz' dedim. İlk galibiyetimizi Karacabey Belediyespor karşısında aldık. Sonrasında Nevşehir Belediyespor deplasmanına gittik. Nevşehir deplasmanında da iyi mücadele ettik ama son dakikalarda maalesef duran topa önlem alamadık ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Duran toplarında önlemini almamız lazım. Nevşehir deplasmanından beraberlikle ayrılabilsek, Modafen karşısında aldığımız galibiyet daha da anlamlı olacaktı. Kırmızı çizginin üzerine çıkacaktık" diye konuştu.

Ak, Modafen karşısında alınan galibiyetin önemine değinerek, "Modafen maçından önce hedefimiz ciddi anlamda 3 puandı. Hem takımın ilerleyişi açısından hem de takımın ortaya koyduğu iyi futbolu skora dönüştürme galip gelmemiz gerekiyordu. Bu galibiyet aslında bize önümüzdeki haftalarda hem kredi hem de önümüzdeki haftalardaki karşılaşmalarda mücadele ve öz güven anlamında bize ruh kazandırdı" açıklamasında bulundu.

Modafen'in disiplinli bir takım olduğunu ifade eden Ak, "Rakibin bize böyle oynayacağını biliyorduk. Futbolcularımıza da Modafen'i izlettirdik. Öne çıktıklarında arkada çok boş alan veriyorlardı. Geriye dönüşlerinde de sorun vardı. Bizde antrenmanlarda hem araya hem de ikinci baskıda kazandığımız toplarda skora gideceğimizi düşünüyorduk. Nitekim de öyle oldu. Aslında maçın kırılma anı rakibe verilen penaltıydı. Penaltıyı veriyorsun, kaleciye o zaman niye sarı kart gösteriyorsun? Önümüzdeki hafta cezalı duruma düştü. Ama her şeye rağmen taraftarıyla, yönetimiyle, hocasıyla, futbolcusuyla son düdüğe kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl Yeşilyurt Belediyespor 3.Lig'de devam edecek" dedi.

Ak, bir gazetecinin 'Herkes takımı kolay lokma olarak görüyordu, alınan galibiyetle bu değişti mi?' sorusuna, "Sadece bizim açımızdan değil, grupta hiçbir takım kolay lokma değil. Skor 4-0 olmasına rağmen karşımızda disiplinli bir takım vardı. 4-0 geride olmalarına rağmen asla oyundan düşmediler. Bu takımda aslında beraberlik takımı. Şampiyonluğa oynayan takımlarla berabere kaldılar. Şöyle değerlendirdiğimizde futbolda kolay puan yok. Mücadele etmeyen sahada kaybediyor. Bizde takım oyunu oynayarak, o mücadelemizin üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki hafta bu galibiyet serisini devam ettirip, içerideki maçlarımızın da tamamını kazanıp yukarılara çıkmak istiyoruz" cevabını verdi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız