SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sosyal, Ekonomik ve Çevresel Faydalar Sağlayacak Kapsamlı Bir Proje"

A- A+ PAYLAŞ

Derme Deresi Islahı ve Park Projesi’nin ilk etabında sona gelindi. Projenin hayata geçirilmesiyle Battalgazi ve çevresi doğal alanların öne çıkmasıyla nefes alacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geldiğimiz günden bu yana Battalgazi’miz ve şehrimiz için sağlıklı ve ferah yaşam alanları oluşturmayı hedefledik. Bu hedef doğrultusunda Derme Deresi’ni önemli bir konuma koyduk. Bölgedeki yeşil alan miktarını artırıp şehir içinde doğayla iç içe yaşam alanları oluşturmamız gerekiyordu. 92 milyonluk Derme Deresi Islahı ve Park Projemiz, sadece doğal çevrenin korunması, yaşatılması ve düzenlenmesiyle kalmayacak; aynı zamanda bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak sosyal, ekonomik ve çevresel faydalar sağlayacak kapsamlı bir proje. 10 kilometrelik Derme Deresi’nin ıslah edilmesi ve çevresinin düzenlenmesiyle birlikte, bölgenin estetik görünümü ve doğal yapı korunacak. Bu sayede doğal alanların ve ekosistemin korunmasını amaçlıyoruz. Bunun yanında 80 bin metrekarelik alan üzerinde vatandaşlarımızın burada güzel zaman geçirmeleri amacıyla sosyal tesisler, çardaklar; parklar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları gibi rekreasyonel ve daha birçok aktiviteyi kapsayan alanları oluşturarak dinlenme ve spor yapma imkanı da sağlıyoruz” dedi.

“Battalgazi’mizin Geleceğini Her Alanda Sağlam Temeller Üzerine İnşa Ediyoruz”

Şehirde yaşayan herkesin hayatını iyileştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Güder, “Derme Deresi ve Islahı Projesi ilçemizin geleceği için önemli bir adımı temsil ediyor. Geleceği düşünerek ilçemizin her köşesinde refahı ve yaşam kalitesini artırmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize güzel bir gelecek kazandırabilmek için attığımız adımlarla, bugünün ihtiyaçlarını karşılarken yarının kaynaklarını da koruyoruz. Dev projelerin yanı sıra kentsel dönüşümle birlikte her alanda dönüşümü hedefleyerek eğitimden, sosyal yatırımlara her alanda, her kesime yönelik geniş yelpazede çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Tek amacımız gelecek nesillere daha iyi bir yaşam bırakmak. Battalgazi’mizin geleceğini her alanda sağlam temeller üzerine inşa ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Sinan (4 ay önce)
    Emeklerinize sağlık Allah razı olsun sayın başkan. Hiç sahip çıkan destek olan yok hep köstek hep köstek.. Birazda arkasında durun, başarılı bulun,kötümü olmuş yani bölgeye artı bir değer katıyor. BATTALGAZİ'nin Başkanı öğrenin..
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Sinan (4 ay önce)
    Emeğinize sağlık,memleketimizde taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Ne yapılırsa yapılsın herşeye kulp bulurlar parkta olsa,konutta olsa,ne yaparsan yap yani yinede kimseye yaranılmıyor. Ayrı bir değer katmışsınız memleketimize Allah razı olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mlx (4 ay önce)
    yaptığı park ile gurur duyan ve her belediyeye gideni elinden tutup oraya götüren bi başkan. ekonomik getirisi nasıl olacak anlamak mümkün değil.ha orada arazisi olan için yarar,arsası prim yapar.yarın o park başı boş bırakılır,hapçısı,psikopatı mesken tutmaz inşallah.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • YILMAZ (4 ay önce)
    Sahil projesi ve derme projesine milyonlarca(450.trilyonlarca) para harcadınız. RANT projesi. Zorluklar içerisinde olan Depremzedelere yardım etmek neyinize, çünkü orda RANT yok. Battalgazi Belediye Başkanlığına inşallah Malatyalı ve ufku geniş, dürüst bir başkan aday gösterilir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ramazan Özcan olacak inşallah vizyon sahibi çalışkan bir adam.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • İnşallah hemşerileriyle tanışmıştım gayet iyi ve temiz insanlar ama AKP ten girerse sıkıntı oy kimse vermez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Kirkgöz sahil parki derme deresi temcit pilavı gibi ısıt ısıt haber yap. Deprem yıkmış şehir yok olmuş senin derdin reklam. Malatya bu vasıfsızlardan daha ne kadar çekecek.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • erol (4 ay önce)
    Sayın başkan; Orduzu Pınarbaşı göleti etrafındaki betonlaşmaya kim onay verdi ?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Bir avuç yer oradaki siteler temel atmadan önce yapılacaktı. 8-9 yıl geçmiş anca bitmemiş bile. Derenin bir kısmı ıslah olmuşta bu geri kalan insanları kim ıslah edecek.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Kemal (4 ay önce)
    Osman güder sen nerenin belediye başkanısın. Bu şehirde deprem oldu şehir yok. Adam park yapmanın peşinde. Malatya bu vizyonsuz atama başkanlardan nezaman kurtulacak. Allah bize yardım etsin.
    %73
    %27
    Yanıtla