SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sosyal Medya' Münazarası

0
Güncellendi - 2017-01-08 02:13:25
'Sosyal Medya' Münazarası
A- A+ PAYLAŞ

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği "Sosyal Medya" konulu münazaranın (Bir konu üzerinde, belli kural ve yöntemlere uyularak yapılan tartışma-TDK) finali yapıldı.

Darende Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi sosyal faaliyetler salonunda yapılan münazaraya, ilçe Kaymakamı Ali Türk, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Finalde yarışan Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi sosyal medyanın "insanı yalnızlaştırdığını" savunurken, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi ise "sosyalleştirdiğini" savundu.

Yarışmada birinci olan Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi öğrencileri 386 puanla birinci olurken, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğrencileri 366 puanla ikinci oldu. Münazarada, Darende Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. oldu.

Etkinlik sonunda öğrencilerle fotoğraf çektiren Kaymakam Ali Türk öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız