SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Sözleşme Yaptık' Açıklamasından 8 Gün Sonra..

'Sözleşme Yaptık' Açıklamasından 8 Gün Sonra..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yöneticilerinin 8 gün önce yeniden sözleşme imzalandığını belirttikleri Teknik Direktör Cihat Arslan'la, sözleşme yapıldığına ilişkin yeni bir duyuru ve fotoğraflar, kulübün resmi sosyal medya hesabında 10 Ağustos günü yayınlandı.

Kulüp Başkanı Ahmet Yaman ile Teknik Direktör Cihat Arslan'ın sözleşme imzası ile ilgili, sosyal medya hesabından, ortam fotoğraflarıyla ve  "Yine yeniden... Teknik Sorumlumuz Cihat Arslan ile sözleşme yeniledik. Camiamıza hayırlı olsun." açıklamasıyla duyuruldu.

8 GÜN ÖNCE SÖZLEŞME YAPILDIĞINI AÇIKLAMIŞLARDI..
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman ve 2. Başkan Erdal Gündüz, 2 Ağustos'ta düzenledikleri basın toplantısında, Teknik Direktör Arslan'la yeniden sözleşme imzaladıklarını duyurmuşlardı.

Kulüp başkanı Ahmet Yaman, “Göreve geldiğimizde hocamızın burada elektriksiz, susuz kaldığını, makarna ve yoğurt yiyerek göreve devam ettiğini öğrendik. Futbolculara kendi cebinden harçlık vererek antrenmana çıkardığını da gördük. Hocamıza minnettarız, çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, bundan sonra hocamıza gereken değeri vereceğiz. Hocamızla yeni sözleşmemizi yaptık. Hocamızla devam ediyoruz” açıklamasını yapmıştı.

2. başkan Erdal Gündüz de, Teknik direktör Cihat Arslan’a özverisi ve fedakârlığından dolayı teşekkür ederek, “Sosyal medyada “Cihat Arslan fesih etmiş” deniliyor, öyle bir durum yok. Cihat Hoca, “Ben kongre günü fesih yaptım ki göreve gelen yönetim benle çalışmak istemez, onları zorumda bırakmayayım.” Bu onurlu bir davranıştır. Biz hocamızla tekrar anlaştık ve geçmiş borçlarının hepsini ödedik. Yeni sözleşmemizi de yaptık” demişti.

Bu açıklamalardan 8 gün sonra, sözleşme yapıldığına ilişkin fotoğraflı paylaşıma bir anlam verilemezken, 2 Ağustos'ta anlaşmaya rağmen sözleşme imzalanmadığının ortaya çıktığı yorumları da yapıldı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un resmi sosyal medya hesabından 10 Ağustos akşam saatlerinde Arslan'la sözleşme yapıldığı açıklamasının ekinde yer alan fotoğraflar..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • tamer mor (1 yıl önce)
    editör, öyle bir başlık atmışsınki sanki sözleşmeden sonra istifa etti gibi bir başlık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyali (1 yıl önce)
    Betona, asfalta degil, o asfaltin uzerinde yuruyecek insanlarin niteligini artirmaya odaklanin artik. Projeden anladiklari sadece insaat ve cevre duzenlemesi oldugu icin falzasini beklememek lazim gerci, bu kafadan bu kadar.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Amasyadan (1 yıl önce)
    Huyunuz kurusun eleştire eleştire takımı bu hale getirdiniz adil gevrek gitti yeni hedef Ahmet Yaman mı bu iş gönül işi memleket işi malatyaspor fabrika değil karşı bahçesi değil hiç değil neyin peşindesiniz düştük işte dağa rahatlamadınızmı ders almadınız mı destekleyelim destekleyelim asıl gevrğin getirdiği küme düşen o takımın oyuncuları süper ligde oynuyorlar .insanların birikiminin başarısından nedense hazmedemiyoruz adam bu takımı tarihinde en fazla süper ligde tutan adamdır.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • senin gibiler yüzünden Malatya takımları yerle yeksan oldu. Bu adil gevrek denilen adam tüm servitini Yeni Malatya takımı üzerinden yaptı. Yeni Malatyaspor'un 400- 500 milyon lira borcu var futbolculara hiç para ödememiş. Yeni Malatyasporun mezarını kazdı gömmeyi bunlara bıraktı. Bu amasyadan yazan arkadaş gibileri oldukça daha çok adil gevrekler gelir bu memleketin başına. Adam gevreğin Malatya'ya yaşatktığı utançtan bahsedeceğine onun gibilere alkış tutuyor. Yazık senin gibilere.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Elazığ 44 (1 yıl önce)Cihat isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş senin yaşın belki küçüktür bilemezsin ...Hikmet tanriverdi Haşim Karadağ dönemlerini bilmezsin şu andaki amatörlerdeki malatyaspor onların eseri gelen ilk belediyeyi sonra valiliği ziyaret eder para verirseniz başkanlık yaparım derlerdi .bu adam ikinci ligden alıp Avrupa kupalarında oynattı.ligde en tecrübeli başkan oydu yediniz adamı malatyasporda servet yapmış işi bilen servet yapar neyse bir adil gevrek .........var algıyla değil olgu ile düşünün bunun başarısını tekrarlayacak başkan gelmez. İşi rast gelsin.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Trabzondan (1 yıl önce)
    Bu haber ile "Öküz altında buzağı arıyorsunuz." Hoca ile konuşulup sözleşilmiştir. Belki alacaklarını yatırmak için süre istenmiştir. Sonra sözleşme hazırlatılıp imza atılmıştır. Belki çeklerin vadesi beklenmiştir. Ama bu haber ile yönetime güvensizlik aşılamaya çalışıyorsunuz. Köstek değil destek olun... Özellikle yerel basının tamamı için algı yaratmayın destek olun...
    %89
    %11
    Yanıtla