SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Terbiye Sınırlarını Zorluyorlar"

0
Güncellendi - 2019-02-12 20:54:14
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, son günlerde Saadet Partisi ve şahsına yönelik saldırılar yapıldığını belirterek, düzenlediği basın toplantısında “Bu süreç bir savaş değil, hizmet üretme sürecidir, yerel seçimdir” mesajı vererek,  böyle bir tutum içerisinde olanları vazgeçmeleri konusunda uyardı.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt (fotoğrafta sağdan 2.), parti il binasında parti üyesi kadınlar ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Akkurt, son günlerde bazı kadınların Saadet Partisi rozeti takarak ev ev gezip, Saadet Partisi’nin bir takım siyasi partiler ile iş birliği içerisinde olduğunu iddia edip, yerel seçimlerde Saadet Partisi’ne oy vermeyin” dediklerini ifade etti.

Akkurt, “Son günlerde, Saadet Partimize karşı kimler tarafından organize edildiği tarafımızca bilinen bir takım ahlak dışı yol ve yöntemlerle saldırılar gerçekleştirilmektedir.

Kendilerini Saadet Partili olarak tanıtan, hatta partimizin rozetini takarak evlere ziyaretler yapan bazı hanımlar, “bu seçimlerde partimiz diğer bir takım siyasi partilerle iş birliği içinde. Onun için Saadete oy vermeyin.” iftira ve yalanını söylemektedirler.” diye konuştu

Saadet Partisi’nin 31 Mart yerel seçimlerine hiçbir siyasi partiyle ittifak içerisinde girmediğini vurgulayan Akkurt, “Şunun bilinmesi gerekir ki, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerine hiçbir siyasi partiyle ittifak içerisinde girmemektedir. Her şey apaçık ortadayken bu şekildeki iftira ve yalanlar karşısında, tüm vatandaşlarımızı buradan uyarmak istiyoruz. Saadet Partisi her geçen gün büyüyen, her geçen gün güçlenen bir siyasi parti olarak bu tür saldırılar karşısında elbette ki sessiz kalmayacaktır.Vatandaşlarımızın bu “kirli propaganda” karşısında net bir tavır sergileyeceklerine yürekten inanıyoruz. Sırf seçim kazanmak uğruna inançlarımızla bağdaşmayan, dünyalıkları kazanmak uğruna ahretimizi heba etmeye değmeyecek bu girişimler halkımız nezdinde olumlu karşılık bulmayacaktır.” dedi.

Şahsına ve sosyal medya hesaplarına yönelik alçakça saldırılar yapıldığını da ifade eden Akkurt, bu sürecin savaş değil seçim süreci olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kaydetti;

“Bu arada şahsıma ait sosyal medya hesaplarıma yapılan saldırılar, en hafif ifadeyle terbiye sınırlarını zorlamaktır. Bu saldırıların hedefi şahsıma yönelik olmakla birlikte asıl hedefin Saadet Partisi olduğu ortadadır. Halkımızın umudunu yitirdiği, çaresizlik içerisine düştüğü bu günlerde halkımızın beklediği alternatifin Saadet Partisi olduğu gerçeği bir kez daha ortaya çıkmıştır. Son olarak bu süreç bir savaş değil, gönüllere dokunma hizmet üretme sürecidir. Bu bir savaş değil yerel seçimdir. Halkımızın ferasetine güvenmelerini ve insanlarımızı aşağılamaktan vazgeçmelerini tavsiye ediyoruz.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • arif t (5 yıl önce)
    Bayanlar evinde otursun yemeğini yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • darendeli (5 yıl önce)
    Kılıçtaroğlu seçim için dirsek temasımız oldu, saadet partisine teşekkür ederim diyor grup toplantısında. Siz yok diyorsunuz. Acaba hanginiz yalan söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (5 yıl önce)
    kesin eski arkadaşlardır kolay gelsin başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    ak partide sürekli aynı kişilerin aday gösterilmesinin,aday olmasının sonucu....
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPARMIŞ VE LAYIK OLDUĞUYLA MUAMELE GÖRÜRMÜŞ! DAHA DÜNE KADAR AK PARTİDE İKEN NELER SÖYLÜYORDU AMA NELERİN PEŞİNDEYMİŞ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILIYOR? BÖYLE İNSANLARDAN MİLLETE HAYIR GELMEYECEĞİ İYİCE MEYDANA ÇIKTI! İYİ Kİ AK PARTİDEN AYRILMIŞ! ŞİMDİ GİDİP RAHAT RAHAT KANKALIK YAPTIĞINIZ CHP VE ONUN UZANTISI HDP İLE OMUZ OMUZA VEREBİLİRSİNİZ! ONCA ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAKTA SİZE YAKIŞIR ZATEN...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)VAİZİN OĞLU isimli kullanıcı yorumuna
    Akp yapınca oluyor da saadet yapınca neden batıyor anlamış değilim, durup durup davadan bahsediyorsun da neyin davası bu anlamış değiliz.Haburdan davul zurna ile teröristleri karşılayan , ypg ye güneydoğudak koridor açan akpnin ta kendisi.Yerel seçim ile beka sorunu yaratmaya çalışmak akplilerin işi zaten.Allah akıl versin
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    akparti değil,A-K-P ,HİÇ KUSURA KİMSE BAKMASIN AKP İLK KURULDUĞUNDA EMİNE VE DİĞER MÜTEVAZİ İSLAMİ YAŞANTISI OLAN ARKADAŞLAR AKP YE HİZMET ETTİ,OY ORANLARI ARTINCA 2011 SEÇİMLERİNDEN SONRA ZENGİN İŞADAMLARININ RANTÇILARIN VE DİĞER ANAP DYP BENZERİ RANTÇILARLA DOLMAYA BAŞLAYINCA AKP ÖZELLİĞİNİ YİTİRDİ,ŞİMDİ KİMSE BU BAYAN ARKADAŞI ELEŞTİRMESİN,TÜM PARTİLERDE KURAL BÖYLEDİR EKMEK NEREDE VARSA HERKES ORAYA KOŞAR,EMİNE HANIM ŞUAN ZARAR EDEN BİR ŞİRKETİ AYAĞA KALDIRMA PEŞİNDE BAKALIM NE KADAR BAŞARI SAĞLAR,EMİNİM SAADET BİRAZ OY ALSIN,AKP LİLER TAMAMI ORAYA KOŞAR,AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE HEPİNİZ AYNISINIZ SEVGİLİ SİYASETÇİLER......
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Meyve veren ağaç taşlanır bacım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram ISKUR (5 yıl önce)
    Halk arasında bir deyim vardır.kırk yıl kar yağar bir gün av olur.MHP Malatyada bu seçimde kazanacak ken gitti ittifak yaptı.Çok yazık oldu.Sadece Malatya değil çok yerde böyle olacakken yazık etti.Emine Akkurt hanımefendi siyasete emeği geçen bir değerdir.Rabbim yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    Ne Saadet, ne Chp, ne Akp hepsi taklitçi REFAH GELİYOR REFAH
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (5 yıl önce)
    işte muhalefet bu yüzden yükselemez alternatif diye sundukları da eski ak partili siyasi yüzler bir türlü yeni enerjik vizyoner insanlar yok dön dolaş eski yüzler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (5 yıl önce)
    Abla sen git evinde otur. Saadet diye bişeymi kaldı Allah aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    siyasi söylemler basında çıkmasa inanın toplumun %1 ini dahi ilgilendirmiyor.çeşitli partilerde siyasetle uğraşan çok az bir kesimin sorunu bu ise bel ki 10000 de 1 dir.
    0
    0
    Yanıtla
  • arif t (5 yıl önce)
    Ak partili değilmiydiniz düne kadar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Düne kadar Ak Parti de Milli görüşçü değil miydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Milli görüşçüler CHP ile ittifak yapmadı hiç.
    0
    0
    Yanıtla
  • çırmıktılı (5 yıl önce)
    AKP açılım yapınca iyide Saadet yapıncamı kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Milli Görüşün milliliği kalmışmı sence emine hanım
    0
    0
    Yanıtla
  • akpnin neyi kalmış bana soylesene?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Emine hanım ak partili degilmiydi
    0
    0
    Yanıtla