SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spora ve Sporcu Sağlığına Duyarsızlığın Fotoğrafı!

Spora ve Sporcu Sağlığına Duyarsızlığın Fotoğrafı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir futbol sahasında çekilen bu fotoğraf, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların, spora, sporcu sağlığına ne kadar duyarlı olduklarının, daha doğrusu duyarsızlıklarının adeta aynası oldu.

Fotoğraf, 30 Kasım Pazar günü Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Malatyaspor- Viranşehir Belediyespor maçının oynandığı Yeşiltepe'deki 1 No'lu sahadan çekildi. Saha ile seyirci bölümünü ayıran tel örgülerin, sahaya gerekli bir durumda ambulans giriş- çıkışı için konulan, yanına da ambulans girişi olduğu, araç park edilmemesi gerektiğine dair levhalar asılan kapının önüne, stad çevresindeki düzenleme için kullanılacak kilit taşların ambulans giriş- çıkışını kapattığı görülürken, buna saha ve maç yöneticilerinin ilgisizliği de ayrıca eleştiri konusu oldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • selim (1 ay önce)
    malatya kökenli bir kaç tane müdür var onlarıda gönderin ki rahatlayasınız , ya ALLAH aşkına bunu nasıl haber diye yazıp yayınlıyorsunuz saha dışından ufacık bir resim karesi alıp onun üzerine haber yapıyorsunuz,
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Gökhan (1 ay önce)
    Malatya'da amatöre verilen değer sıfır. TFF Malatya ne yapıyor merak ediyorum. Halı sahalarda bile artık kamera çekimi var, skorbord var. Amatörde turnuvalar yapılıyor ama malesef Yeşiltepede bunların hiçbiri yok Maçlarda yan hakem yok. Trübinler pislik içinde. Vs vs.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Sami (1 ay önce)
    Herşeyi yanlış anlıyorsunuz o taşları kimse aracını park etmesin diye koymuşlar oraya, melekbaba alemcilerini suçlamayın hemen
    %34
    %66
    Yanıtla