SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Stad Kavşağında Sona Yaklaşıldı"

0
Güncellendi - 2018-08-05 07:14:02
A- A+ PAYLAŞ

  • Stadyum (Üniversite 1) Köprülü kavşak projesinde sona yaklaşıldığını, ayrıca stadın eksiklerinin de tamamlandığını belirten Çalık, "Gerekeni yapıyoruz" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Stadyum Kavşağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Stadyum (Üniversite 1) Köprülü kavşak projesinde sona yaklaşıldığını belirten Çalık, “13 Mart 2017 tarihinde ihalesi yapılan ve 1 Haziran 2017’de yapımına başlanan stadyum kavşağımız tam yonca şeklinde yapılmaktadır. Yaklaşık 24 Milyon TL’ye de mal olmaktadır.’’ diye konuştu.

Malatya’nın her geçen gün daha da büyüdüğünü ve gelişmekte olduğunu vurgulayan Çalık, “Malatya Stadyumumuz ile İnönü Üniversitesi Doğu Girişini birbirine ve Elazığ-Malatya Devlet Yoluna bağlaması amacıyla tasarlanan Yonca Tipi Kavşak Projesiyle bulunduğu bölgede yoğun trafik akışına, özellikle Malatya Stadyumumuzun olduğu kesimde müsabaka günlerinde oluşacak yoğun trafik yükü ve yoğunluğunun azaltılmasına ve ana trafiğin kesintisiz bir şekilde seyretmesi anlamında çözüm sağlanmıştır.’’ İfadelerini kullandı.

Çalık, sözlerine şöyle devam etti:

‘’Malatya Stadyumumuzda ultra ışıklandırma, tribün ara geçişleri, soyunma odaları ve tuvaletlerdeki bakım işlemlerini de tamamlayarak yeni sezona hazır hale getirdik. Süper Lig de emin adımlarla ilerleyen Yeni Malatyaspor’umuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarımızın karşılaşmaları izlemek için gittikleri stadyumda herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için gerekeni yapıyoruz. Yaptığımız kavşak projesi ile taraftarımız kazasız belasız maçlarını izlemeye gideceklerdir. Ortak sevdamız Yeni Malatyaspor’umuz bu sezon Süper Lig de hak ettiği başarıyı göstereceğine inancımız tamdır.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • İŞBİLEN (6 yıl önce)
    KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILMASI GEREKEN YERLER : 1-YEŞİLYURT CAD.FAHRİ KAYAHAN CAD. KAVŞAĞI .KUYUÖNÜ MEVKİİ 2- YEŞİLYURT CAD. ADIYAMAN YOLU KAVŞAĞI.GEDİK MEVKİİ. ÇOK ACİL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YAPILMAZİSE VEYA YAPIMI GECİKİRSE SIK SIK KAZA HABERLERİ OKURUZ VEYA DUYARIZ.İLGİLİLERİN DİKKATİNE.
    0
    0
    Yanıtla
  • İŞBİLEN (6 yıl önce)
    AYNI KÖPRÜLÜ KAVŞAKTAN : 1-ÇEVRE YOLU (TAVŞANTEPE ,ANKARA ADANA YOL AYRIMINA ) , 2-ÇEVRE YOLU (HAVAALANI KAVŞAĞI.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE), 3-ÇEVRE YOLU (POLİS OKULU YANINA), 4-ÇEVRE YOLU GÜNEY KUŞAK YOLU (FAHRİ KAYAHAN - HAVA LOJMANLARI KAVŞAĞI ) , 5-ÇEVRE YOLU GÜNEY KUŞAK VE KUZEY KUŞAK YOLU KAVŞAĞI (ÇÖŞNÜK PETROL YANINA ) 6- ÇEVRE YOLU (NEMRUT DAĞI YOLAYRIMI ) HEM TRAFİK HIZLANACAK,HEMDE KAZALAR ENGELLNECEK DÜŞÜNCESİNDEYİM. KARAYOLARININ YAPMASI GEREKİYOR HERHALDE.BEKLİYECEĞİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu yollar.duzenlemeler.birli.turlu.bitmedi.bu.hafta Maclar.basliyacak.acele.bitirin.yetkililer
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (6 yıl önce)
    Varsa yoksa Öznur hanım... Diğerlerinin sesi neden çıkmıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (6 yıl önce)
    Bu fotoğrafların bir yenisini daha ceksinler ve görsünler bu yol yüzünden üniversitedeki onlarca ağaç kesildiğini yazık günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    VAİZİN EVLADI SEN BURADA BİRİLERİNİN BORAZANLİGİNİ YAPİYORSUN. BİZ PESİN HUKUMLU DEGİLİZ . ALT TARAFİ BİR KOPRULU KAVSAK YAPİLMİS. VE SENİN RİZEDEN İMAM EMEKLİSİ ESKİ BASKANİN BU KOPRULU KAVSAGİ TRAMBUS YUZUNDEN YAPTİRMADİ YAPTİRMAMAK İCİN BUYUK BİR OZVERİ GOSTERDİ. SENİN BURDA YAPTİGİN AVUKATLİGİN BİR SEBEBİ OLMALİ? 5 SENEDE STAD BİTTİ 1,5 SENEDE 4 YAPRAKLİ YONCA BİTTİ. İİSTANBULDA KONYADA ANTALYADA 3 AY BİLE SURMEZ ANCA SAKSAKCİLİK YAPİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetci (6 yıl önce)
    Yurtdisinda kaliyorum ve Y.Malatyasporu yakindan takip ediyorum, 1 Hafta önce Tatil icin gittigim Malatyamizda Stadyumu ve Tesisleri ziyaret etme firsatinda bulundum. Stadyum ve Tesislerin hali bence Malatya'ya malesef yakismiyor. Kalite ve Bakimda cok eksikler var. Cok ama cok üzücü buralari gelip böyle görmek. Basinda yazildigi gibi malesef degilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (6 yıl önce)Gurbetci isimli kullanıcı yorumuna
    HABERİN İÇERİĞİNİ TAMAMEN VE DİKKATLİCE OKUMADAN YORUM YAZDIĞINIZ ANLAŞILIYOR! EĞER DİKKAT EDERSENİZ SAYIN VEKİLİMİZ STADYUMDA BULUNAN EKSİKLİKLERİN GİDERİLEREK TAMAMLANDIĞINDAN BAHSEDİYOR AMA SİZ HALA BU KONUYU ELEŞTİRİYORSUNUZ! ALLAH İÇİN PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMADAN BİRAZ DA OLAYLARA VE YAPILAN HİZMETLERE OLUMLU GÖZLE BAKSANIZ EN AZINDAN BUNU DENESENİZ EMİNİM Kİ SİZ DE GÜZEL GELİŞMELERİ FARK EDECEKSİNİZ!
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberin içerigini net bir şekilde okudum, fakat Siz benim gecen hafta ziyaret ettiğimi herhalde okumadiniz. Kendi Gözlerim şahit oludugunu belirttim. Tespit etiğim eksiklerin 1 Hafta icinde tamamlanmasi kesinlikle mümkün degildir. Bahsettiginiz Vekil malesef dogrulari söylemiyor. Bir Süperlig Takiminin bu şekilde olmamamasi lazim. Kendinize isterseniz bu soruyuda sorun. 27.044 Kapasiteli kücük bir Stadyum icin 6 Seneden fazla bir Süre sizce normal mi? Ve bu eksiklerin daha bugün tamamlanmasi normal mi? Ve üstelik 1 Sezon Süperligde oynamis bir Takim icin. Samimi söylemem gerekirse bu şartlar altinda Futbolcularimizin sergiledigi Performanslari icin hepsine tşk etmemiz gerekir. Ama malesef 700.000 Nüfüslu Malatya gibi bir Büyükşehirde 27.044 kişilik Stadyumu bile dolduramiyorsunuz. Almanyadan Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (6 yıl önce)
    İstasyon kavşağı na aynı böyle dönerli kavşak şart.Eger H.Ugur bunu yaparsa ordaki kesmekeşi çözer.Malatya trafiğinin en sorunlu yeri istasyon ve Beydağ ı hast.kavşakları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Yol yaptılar yol.... Hastane yaptılar hastane... Daha ne yapsınlar ! Haydi yine sevinelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    DÜNKÜ DİĞER HABERDE YAZDIĞIM YORUMUM BU HABER İÇİN DE GEÇERLİ EHMET EFENDİ! TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAZMAYA GEREK GÖRMÜYORUM! HAYATTA EN ZOR ŞEY FİKRİ SABİT OLANLARA LAF ANLATMAK VE İKNA ETMEKTİR! FİKİR SABİT VE ÖN YARGILI OLUNCA NE YAPSANIZ DA BOOŞŞ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufku dar olanlar gördüklerini dünyada eşi benzeri yok sanarlar. Oysaki gordukleriyle kaldırılıyor farkında değildir. Bakmakla görmek arasındaki fark bu olsa grrek
    0
    0
    Yanıtla