SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Azaldığında Ortaya Çıkıyor

Su Azaldığında Ortaya Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde çekilen fotoğraflarla gündeme gelen yer altı şelalesi keşfedilmeyi bekliyor.

Günpınar Kanyonu Yokuş mevkiinde bulunan yer altı şelalesi, gazeteci gezgin fotoğrafçı Ömer Ali Delibaş'ın çektiği fotoğraflar ardından gündeme geldi. Görüntüsüne hayran kaldığını belirten Delibaş, "Su azalınca yer altı şelalesi ortaya çıkıyor. Şu an yağışların az olması nedeniyle gün yüzüne çıktı” dedi. Sosyal platformlarda ilgi gören fotoğrafların ardından ise yer altı şelalesinin de kent turizmine kazandırılarak, ziyarete açılması istendi.

Günpınar Kanyonu Yokuş Mevkiinde bulunan yer altı şelalesine suyun bol olduğu dönemde içeriye girmenin zor olduğu belirtildi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hasan balcı (4 yıl önce)
    iki kaydırak yap bir tahtaravalli belediyeci oldun gittin,park yapıyorum heryere diye övün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    Malatyalı olarak kendi memleketimizin güzelliklerinden bihaberiz. Darendede o kadar gezip görülecek yerler varki bir günde gezmeyle biteremeyiz. Ayrıca şehir merkezine 10km uzaklıkta Karakaya barajı var ama gemi başından başka gidip oturulacak bir yeri yok. Oysaki baraj kenarındaki kod yolu ağaclandirilarak işlek hale getiriliip mesire alanları yapılsa ne güzel olur. Kısacası Malatyamıza ufku açık büyük düşünen yöneticiler gelmedi gerekiyor, oda biraz zor gözüküyor
    0
    0
    Yanıtla
  • drysf (4 yıl önce)
    Günpınar şelalesi ve kanyonu ;Malatyanın görülmesi, gezilmesi gereken önemli doğal güzelliklerinden bir tanesi..Doğayı seven ve gezerkende doğaya zarar vermeyen herkese tavsiye ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Yeni keşfedilmiş kardeş acele etme, gelir turistte gelir hepsi gelir. Hemen malatya sahipsiz hemen siyasete bağla. Malatyalılarda niye böyle sürekli ağlama sızlanma isyan etme negatif düşünme huyu oluştu..Biz böyle değildik. Burda bişey yayınlanıyor vay vay vay siyasetler hakaretler bilmişlikler, alakalı alakasız yorumlar gırla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil Ekici (4 yıl önce)
    Gezip gördüğünüz yerlerdeülkemizin, bölgemizin böylesi güzellikleri biz malatyalılarla paylaştığınız için size teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    KOSKOCA BARAJ yanı başımızda bir SAHİL yapamıyoruz. Bir TELEFRİK yapamıyoruz daha
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Malatya sahipsiz ne bekliyorsnz bunlar Trabzon da olsa milyonca turist gelirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'da gezilecek yer mi var ben turist olsam Adıyaman'a giderim Adıyaman'ın yıllık 3 milyon turist avantajı var ama kullanamıyor basiretsiz yöneticiler yüzünden
    0
    0
    Yanıtla