SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sulama Kanalına Düşen Çiftçi Boğuldu

Sulama Kanalına Düşen Çiftçi Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde sulama kanalına düşerek kaybolan çiftçinin cansız bedenine ulaşıldı.

İlçe kırsalındaki Ilıca Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Mustafa Akkoyun (67), traktörünün tankerine su almak isterken dengesini kaybederek sulama kanalına düştü.

Durumu fark eden çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis, jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin su altı arama kurtarma ekipleri, kısa sürede gözden kaybolan Akkoyun için bölgede geniş çaplı arama tarama faaliyetine başladı.

Kanala giden su çiftçinin bulunması için kesildi.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından Akkoyun'un cansız bedenini sudan çıkardı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ABDULLAH (2 yıl önce)
    firmaya gerekli incelemeler başlatılmalı.insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.gerekirse hes kapatılmalı
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hamit ozer (2 yıl önce)
    Hes kanalı açıldığından Bugüne kadar 4 kişi düşüp hayatını kaybetti. hiç bir güvenlik önlemi alınmadı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Haydar Özgür (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum Ailesine sabırlar diliyorum, ölüm nerede ne zaman nasıl geleceği belli olmayan her canlının yaşayacağı kaçınılmaz bir olay.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin
    %88
    %12
    Yanıtla