SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sumudica Önce Konuştu, Sonra Antrenman Yaptırdı

0
Güncellendi - 2021-11-24 14:41:33
Sumudica Önce Konuştu, Sonra Antrenman Yaptırdı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 14.haftasında 28 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Süper Lig’de geride kalan 3 maçı kaybeden Yeni Malatyaspor, 14.haftada sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Kötü gidişatı durdurarak, çıkışa geçmek isteyen sarı siyahlılar, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Marius Şumudica nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden savunma oyuncuları Sadık Çiftpınar ve Wallace Fortuna Dos Santos ile kaleci Abdulsamed Damlu katılmadı. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden ileri uç oyuncusu Benjamin Tetteh ise antrenmanda yer aldı.

Antrenman öncesi futbolcularıyla antrenman sahasında 15 dakika süren bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Marius Şumudica, bazı uyarılarda bulundu. Rumen teknik adamın oyuncularına, “Geride kalan 3 maçı unutun. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Önümüzde Galatasaray maçı var. Tamamıyla bu maça odaklanmanızı istiyorum” dediği öğrenildi.

Rumen hocanın toplantısının ardından futbolcular, düz koşuyla antrenmana başladı. İstasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, pas ve top kapma çalışmasıyla antrenmana devam etti. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan golcü oyuncu Benjamin Tetteh ise kondisyonerin gözetiminde takımdan ayrı bireysel çalışma gerçekleştirdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Evet,geçmiş üç maçı unutup,azim,hırs ve futbol tekniğinizin maksimum seviyesinde,teriminin son damlasına kadar..mümkün olduğu kadar,faulsuz,hakem ve futbolcularla takışmadan..maçı almaya odaklı,inatçı,saldırgan ve "Y E N E C E Ğ İ Z. . . ." *** Buradan GALATASARAYA puan çıkmayacak !!! İmajını ALLAH AŞKINA bir an olsun bırakmayın..Gol yeseniz bile,ikinci,üçüncü,dördüncü goller sizin olsun..!! İnanın Kalecimiz Ertaç TAN,ileri oçtaki Teteh,Kubilay,Adem,Mustafa..Geride Semih,Karim ..GALATASARAY DA oynayan arkadaşlarınızdan hiçbir farkınız yok..Hatta üstünlüğünün var..Şunu bilin..!! GALATASARAY Sizden çekiniyor..korkuyor !! O korkuyla Size ,gol için saldıracak..Bu sizn için bir fırsattır..Atan SİZ OLUN.. BAŞARILAR DİLİYORUM..ZAFER SİZİNDİR ...!!
    0
    0
    Yanıtla
  • denizli kombi (2 yıl önce)
    Marius sumudica işini seven futbol insanı elinden geleni yapıyor. Gördüğüm kadarıyla olan gerçekler ortada aldığı iki galibiyet kendisini bu haftaya kadar getirdi oynayacağı içerde Galatasaray ve deplasmanda Konya maçı hocayı zora soka bilir.. Asıl gerçek kulübün omuzlarındaki borçlar çareler bulunmadıkça sıkıntılar her hafta dahada artacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • davudi (2 yıl önce)
    İlk defa malatyaspora ne yaptığını bilen işinin ustası biri geldi.Paramı alayım yönetimle beraber taraftarı uyutalım politikası yok.Söylediklerine katılmamak mümkün değil taraftar hocaya sahi,p çıkın bu takım kurtulsun devre arası takımı süper lig seviyesinde oyun oynayabilecek oyuncularla takviye edilsin bir daha korkulu ruya görmeyelim.tesislere gidip hocaya destekte bulunalım
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    Marius Şumudica.. 5- 6 direk oyuncu istiyorsa adil gevrek Marius Şumudica yı gönderir yazın bir kenara. adil gevrektten futbolcu istemeyin de ne olursa olsun mantığı var.. eğer adil gevrek Marius Şumudica yı gönderirse bilinki kümeye düşmeyi göz önüne almışlar demek 
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Taraftarın önümüzdeki maçtan umudu yokda bir skor faciası yaşamaktan korkuyoruz.mevcut durumda hiçbir düzelme umudu yokken bence o antrenman sahasını hiç boşuna yıpratmayın.gidin evinizde oturun ya.
    0
    0
    Yanıtla