SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Lig Yerli Hocalara Emanet

0
Güncellendi - 2018-06-29 02:24:55
Süper Lig Yerli Hocalara Emanet
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda Türk hocalar ağırlıkta görev yapacak. Lig bu sezon sadece iki yabancı hocayla başlayacak.

Süper Lig'e yeni sezonda yerli hocalar damga vurmaya hazırlanıyor. Yabancı olarak  Fenerbahçe'yi çalıştıracak olan Phillip Cocu ile Akhisarspor'u çalıştıracak olan Safet Sušić'in dışında diğer takımların başında Türk teknik adamlar bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Fatih Terim, 2018-2019 sezonunda Galatasaray'ın başında olacak. Terim, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı 21.şampiyonluğuna ulaştırmayı başarmıştı.

Beşiktaş'ı iki kez üst üste şampiyon yarak önemli bir başarıya imza atan ve geride kalan sezon Şampiyonlar Ligi'nde takımını namaglup gruptan çıkarmayı başaran Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında bir kez daha şampiyonluk için sezona başlayacak.

Medipol Başakşehir'e oynattığı futbolla bütün dikkatleri üzerine çeken Abdullah Avcı, 2018-2019 sezonunda da takımının başında olacak. İstanbul ekibini son yıllarda şampiyonluk potasının içerisinde tutan ve oynattığı futbolla dört büyüklere kafa tutan Avcı, şampiyonluğa ulaşmanın hayalini kuruyor.

Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da takımın başına Ünal Karaman getirildi. 52 yaşındaki teknik adam daha önce  Atiker Konyaspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor'u çalıştırmıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor ise yoluna Erol Bulut ile devam edecek. Geçtiğimiz sezonun başında Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yaşan Erol Bulut takımın başına getirilmişti. Evkur Yeni Malatyaspor'a hem ofansif hem de defansif anlamda kompakt futbol oynatan ve 43 puanla sezonu 10.sırada tamamlayan Bulut, yeni sezonda daha üst sıraları hedefliyor.

2018-2019 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak olan teknik direktörler şöyle:

Galatasaray-Fatih Terim, Fenerbahçe-Phillip Cocu, Beşiktaş-Şenol Güneş, Trabzonspor-Ünal Karaman, Medipol Başakşehir-Abdullah Avcı, Evkur Yeni Malatyaspor-Erol Bulut, Göztepe-Bayram Bektaş, Demir Grup Sivasspor-Tamer Tuna, Kasımpaşa-Kemal Özdeş, Kayserispor-Ertuğrul Sağlam, Teleset Mobilya Akhisarspor-Safet Sušić, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Mehmet Altıparmak, Bursaspor-Samet Aybaba, Antalyaspor-Bülent Korkmaz, Aytemiz Alanyaspor-Mesut Bakkal, Ankaragücü-İsmail Kartal, Atiker Konyaspor-Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor-İbrahim Üzülmez.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız