SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Süper Ligde 27. Hafta Maçları Oynandı

Süper Ligde 27. Hafta Maçları Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış müsabakasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, haftayı 5-2'lik Atakaş Hatayspor deplasman yenilgisiyle kapattı.

Sahasında Yukatel Kayserispor'u 3-2 yenen Trabzonspor, puanını 66 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Bordo-mavili takım, en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor ile arasındaki puan farkını ise 17'ye çıkardı.

Ligde bu hafta oynanan maçların 6'sını ev sahibi takımlar, 3'ünü ise konuk ekipler kazandı. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sonuçlar ve puan durumu
Süper Lig'in 27. haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Adana Demirspor-Fraport TAV Antalyaspor: 0-0
Trabzonspor-Yukatel Kayserispor: 3-2
Medipol Başakşehir-VavaCars Fatih Karagümrük: 1-2
Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş: 2-3
Altay-Gaziantep FK: 3-2
GZT Giresunspor-Göztepe: 3-1
Atakaş Hatayspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 5-2
Aytemiz Alanyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 5-1
Galatasaray-Çaykur Rizespor: 4-2
Kasımpaşa-Fenerbahçe: 1-2

Maçların ardından puan sıralaması şöyle:

28. HAFTA MAÇLARI..
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 28. haftanın açılış maçında, 4 Mart Cuma akşamı Malatya'da Adana Demirspor ile karşılaşacak.

28. Haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız