SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürgü'deki Kazada 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-01-16 20:34:23
Sürgü'deki Kazada 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adıyaman karayolunda kar yağışı sonrası kayganlaşan yolda otomobil sürücü hakimiyetini kaybederek otobüse çarptı, kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza öğlen saatlerinde Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı kırsal Sürgü Mahallesi yakınlarında yaşandı. Z.H. yönetimindeki 63 DL 201 plakalı otomobil, kar yağışı sonrası kayganlaşan yolda kayarak karşı yönden gelen K.B. idaresindeki 34 BTN 949 plakalı yolcu otobüsüne çarptı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Z.H. ile yanındaki İ.E. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    Fotoğrafa bakarak karar vermek bu yollarda büyük bir hata. .25 yıldır şehirler arası yollarda taksi kullanan ve buna benzer kazalara rastlayan biri olarak söylüyorum.Otobüs kolay kolay kaymaz ve hızı bu şartkarda çok değişken değildir.Senin bahsettiğin şey herşeyin normal olduğu koşullarda olur. .Otomobil karlı ve buzlu yolda kayıp değil ön tarafına hertarafına çarpabilir.Muhtemelen otomobil sahibi kaydığını anlayınca panikleyip frene basarak savrulmuştur..Kısacası karlı ve buzlu yolda fotoğrafa bakarak karar vermek yanıltabilir.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Fotoğrafa bakınca otobüs sol taraftan aracın arkasına çarpmış görünüyor. Haberde ise otomobil otobüse çarptı yazmışsınız. Haberi İHA dan almışsınız ama biraz dikkat lütfen!
    0
    0
    Yanıtla
  • Araç kayarak ve dönerek otobüse çarpış olamaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (5 yıl önce)
    muhtemelen firmadan reklam alamadığınız için boy boy reklam ediyorsunuz kazadır herkesin başında Allah kimseye vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)gokler789 isimli kullanıcı yorumuna
    Allah akıl versin ne diyem sana konuyu bağladığı yere bak.Bundan böyle haberlerde kazaya karışan firma ismi açıkça verilmek zorunda.Yine de yazilmamış dikkat edersen
    0
    0
    Yanıtla
  • Logoyu saklamışlar daha ne yapsınlar? Otobüsü komple mi kapatsınlar.
    0
    0
    Yanıtla