SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürgü'deki Kazada 5 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-06-03 01:15:12
Sürgü'deki Kazada 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir otomobilin Malatya'nın Doğanşehir- Sürgü'de devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre,  Mersin'den memleketleri Elazığ'a giden işçilerin bulunduğu Mehmet Aydemir'in kullandığı 23 K 2844 plakalı otomobil, Doğanşehir ilçesi Sürgü Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, devrildi.

Kazada Mehmet Aydemir, Mehmet Öztekeli, Erdem Demirtaş ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralıları Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobildekilerin Mersin'de çalıştıkları ve Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketleri Elazığ'a döndükleri öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Polisleri karalayarak gerçekleri carpitamazsin . Senin amacın üzüm yemek değil bagciyi dövmek Gazi. Sürgü de orda kaza yapmak için ne lazım trafik yok birşey yok . Ya uykusuzluk, dikkatsizlik, yada hız sürücü hatası Türkiye'de kazaların yüzde 90 seviyesinde . Az duyarlı, anlayışlı, dikkatli olunsa minimuma inecektir ..
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (5 yıl önce)
    malatyada ancak trafik ceza yaza ve ne güzel yazdık mesailerimiz çıkıyor diyeler
    0
    0
    Yanıtla
  • sefil bilo (5 yıl önce)
    polisler kendilerine polis
    0
    0
    Yanıtla
  • Poşet (5 yıl önce)
    Malatya'da denetim yok Yavaş araba kullanan yok Polislerin adı var kendisi yok İnsanların birbirine saygısı yok Daha bugün ters yönden gelen bir araç sürücüsüne polisler megafonla yönlendirme yaparak ters yönden çıkardılar adamın ve emniyet kemeri takılı değildi hem de cep telefonuyla konuşuyordu polislerin gözünün içine baka baka böyle olduğu sürece maalesef bu kazaları daha çok yaşarız
    0
    0
    Yanıtla