Suriye Silahlı Kuvvetleri'nin birkaç gün sürecek hava, deniz ve kara tatbikatı başlattığı bildirildi.
Suriye resmi haber ajansı SANA'nın haberine göre, ordunun olası bir kara, deniz ve hava saldırısı karşısında üzerine düşen görevi yerine getirebilme gücünü denemeyi hedeflediği bir tatbikat düzenlediği kaydedildi.
Tatbikatta, sahil füzelerinin yanı sıra deniz helikopterlerinin muhtemel bir saldırı durumunda manevra güçlerinin denendiği belirtilen haberde, tatbikatta gerçek mühimmatın kullanıldığı ifade edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.