SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeli PKK'lı Operasyonu.. 6'sı Tutuklandı, 10'u Sınır Dışı..

Suriyeli PKK'lı Operasyonu.. 6'sı Tutuklandı, 10'u Sınır Dışı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nün Malatya merkezli olarak 4 ildeki bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonunda 6 Suriyeli tutuklanarak cezaevine konulurken, 10 Suriyeli ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı YPG terör örgütüne yönelik Malatya merkezli Kayseri, Niğde ve Şanlıurfa illerinde yapılan operasyonlarda; hakkında Türkiye’de eylem yapma arayışında olduğu bilgisi edinilen 16 Suriyeli şüpheli Malatya Terörle Mücadele ve İstihbarat şubelerinin ortak çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Haklarındaki inceleme ve soruşturmanın ardından 6 Suriyeli örgüt mensubu tutuklanırken, 10 Suriyeli ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Ben ülkemde yabancı istemiyorum, bu sığınmacı sorunu bir an önce bitmeli, herkes geldiği yere güvenli bir şekilde gitsinler, benim ülkemin güvenliği herşeyden önce gelir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • DERTLİ (6 ay önce)
    bizim iyi günlerimiz bunlar.üç beş yıl sonra ben bu süriyelileri görecem ülkemizi ne duruma düşürecekler. örnek vereyim suriyeliler savaşta kaçıp geldiler ülke olarak vatandaş olarak ihityaçlarını karşıladık sahiplendik ama onlar ne yaptı depremde en kazlarda gelip bir taşmı kaldırdılar.evet taşları kaldırdılar hırsızlık için araçlarını alıp enkazlarda hırsızlık yaptılar.gözlerimle şahit oldum bizlerin bu zor durumunda bizlere yardımcı olacakları yerlerde gelen yardımları gasp ettiler.bunlar ülkemize çok büyük zararlar verecek bunlar bir an önce ülkelerine göndermelidir.ülkemizin güvenliği için biran önce suriyeye gönderilmelidir.
    %95
    %5
    Yanıtla