SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeli Terörist Kaçtı, Firarı Uzun Sürmedi

Suriyeli Terörist Kaçtı, Firarı Uzun Sürmedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Jandarmanın takibini yaptığı ve gözaltına almak için  kimliği sorulurken kaçtıktan sonra Adliyede görevli polisler tarafından bir apartmanın bahçesinde bulunan Suriye uyruklu DEAŞ’lı terörist tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suriye uyruklu teröristin kardeşinin ise terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD saflarında bulunduğu öğrenildi.  

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütlerinin yapılanmalarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında DEAŞ üyesi olduğu belirlenen Suriye uyruklu H. E. H. adlı şüphelinin Malatya Adliye binasına yakın adreste oturduğu, adresine giden jandarma ekipleri gözaltına almak için kimlik tespiti yapmak isterken Cirikpınar Mahallesi ara sokaklarına doğru kaçtı.  

Adliyede görevli polislerin durumu fark ederek peşinden kovaladığı DEAŞ’lı terörist H.E. H., Mektep Sokak içerisinde bir apartmanın bahçesinde inşaattaki suntaların altında gizlenmiş vaziyette yakalandı ve jandarmaya teslim edildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığındaki soruşturması tamamlanarak Malatya Adliyesine getirilen DEAŞ’lı terörist, Malatya Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorgunun ardından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.  

Malatya bağlantılı olduğu öğrenilirken Suriye uyruklu H. E. H.’nin kardeşinin ise Suriye’de terör örgütü PKK/PYD saflarında bulunduğu belirtildi.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Bu teröristin ayakkabı numarası tesbit edilemediğinden gözden kaçmıştır. Yine de Allah askerimizden polisimizden razı olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Naci (1 yıl önce)
    Arkadaş bu nasıl bir iştir?Bunlar Türkiye ye,Malatyaya kadar nasıl gelir?Yahu üstelik terörist!Bir şehirden bir şehire bile giderken yollarda arama yapılır?Bu nasıl oluyor?
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Rezillik bu teröristlerin ne işi var Malatya'da. Canlı bomba olup patlasalar kim hesap verecek veya yapmayacaklari ne malum. Bu nasıl ülke yönetmek !?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Savaş bitti giden yok neden Türkiye ye deki rahat ortamı devletin verdiği desteği ni kim bırakır gider . Mülteci biz olduk onlar değil Allah sonumuzu hayr etsin .şahsi görüşüm bir Suriyeli bile istemiyorum ülkemde bu misafirlerlik değil yerleşme.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Şehit Fevzi (1 yıl önce)
    Geçmişimizi çabuk unutan toplumuz bizler.gecmiste öldürülen 5 pkk bin 3 u suriyeliydi şimdi hepsini kapı komşumuz yaptılar.bunlar çocuklarımız için gelecekte çok büyük tehlike.bu topraklara böyle bir hatayı hiç bir kimse yapmamıştır sağol reis.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Yol verme yüzünde günlük silahlar konuşuyor ukranyada fazla bizde can kayıp oluyor trafik kazası ve kavgada uyuşturucu had safada sahte içki sınırsız ülkenin yüzde 25 terörle içli dışlı polisi mehmetçiği bizim ülkenin terörüstü şehit ediyor bunlar geleceğimiz çocuklara nasıl bir miras düşünün sadece savaşdan kaçan çoğu temiz surüyeliye yüklenmek batı zihniyeti ukranyalılar otelde suruyeli çadırda
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Şehit Fevzi (1 yıl önce)44 Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Heralde sen suriyelisin.Allah rızası için sekiz yıldır besledik savaş bitti IŞİD bitti herkes kendi topraklarına dönsün istemiyoruz Suriyeli vatandaşları.biz Suriyeliler için çok ağladık ama onlar savaşta kaçmış gibi değil tatile gelmiş gibiler.eglenceleri keyfleri bizden çok fazla.bizim örf ve adetlerimiz birbirimize ters.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş derken diliniz sürçtü sanırım. Vatandaş dedelerimizle beraber savaşanlara canını verenlere denir. Sahil kenarında ülkesinde savaş varken nargile içip karımızı kızımızı dikizleyenlere değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Başkanım çok doğru söylüyorsunuz,
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Aramızda bunun kaç tane var acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    bunların yüzde sekseni terörist ülkemizde uyuyan hücre bunlar zamanı geldiğinde harekete geçecekler
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Şehit Fevzi (1 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş açık ve net yazmış.gelecekte bunlar çok büyük tehlike
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYA 44 (1 yıl önce)
    Şu anda ülkemizde sekiz kişiden bir kişi mülteci konumunda Ülkemize neden getirildiklerini Davul çalanlar hariç çoğumuz biliyoruz. Üç kuruşa muhtaç ettiler şu güzel ülkemi Aynı 1810 da Osmanlıya Yaptıklarını şuan yapıyorlar.Problem deyil evellallah ülkeyi tekrar güzel günlere refah seviyelerine çıkaracağız.Hiç kimsenin kuşkusu olmasın Birazdaha sabır.Yüce allahımın inayetiyle bunları def edeceğiz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Suriyeli istemiyoruzzz (1 yıl önce)
    Ya gördünüz mü Suriyeliyi.Daha durun neler çıkacak bunlardan.Adamların kim olduğunu ne olduğunu bilmeden tıkıştırdılar güzelim ülkeye.Masumlarla birlikte gelen binlerce terörist ama artık yetti Masumu da istemiyoruz ülkemizde defolup gitsinler bu kadar misafirlik yeter bile.Bana kimse biz müslümanız bizim yapmamız lazım naraları atmasın herkes seninle aynı düşüncede değil kardeşim.Sen malum Parti'nin şakşakcısı olabilirsin ama biz artık bu ülkede gelecek göremiyoruz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mersin'de polisi şehit eden de Suriyeli değil mi bu kadar bağnaz olma ülke vatandaşı olup kominist düşüncede binlerce terörist var . Sen önce onları ülkeden def eyle
    %40
    %60
    Yanıtla