SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeli Uyuşturucu Satıcısına Ceza Verildi

Suriyeli Uyuşturucu Satıcısına Ceza Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uyuşturucu satarken Emniyet Narkotik ekiplerince suçüstü yakalanan Suriye uyruklu sanığa mahkeme 8 yıl 4 ay hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamına hükmetti.  

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Malatya’da il merkezinde 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda Suriye uyruklu Mazen Elomar adlı şüpheli 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat ve bir miktar metamfetamin maddesi ile birlikte yakalanmıştı. 

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklu yargılanan Suriye uyruklu Mazen Elomar’a 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Uyuşturucu işini suriyeliler,afganlılar vs. yapıyor medyadan biliyoruz.Peki birde bunların ad ve soyadlarını değiştirmiş olanları!...Bu muhacir kardeşlerimize birileri dinimize göre uyuşturucunun günah olduğunu hatırlatsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Muayene için para ödemezler, ilaç için para ödemezler, bizim gibi muayene sırası alma dertleri yok, okulları bedava. Ne yapsınlar, ver ha çocuk yapıyorlar. Artık uyuşturucu vb. işlere de girmeye başlamışlar. Kiraların ev fiyatlarının bu kadar yüksek oluşu neden sanıyorsunuz. Suriyelilerin yarısı gönderilse sorun azalır. Yabancıya emlak satışı iptal edilse, ev fiyatları ve kiralar anında düşer. Ancak bu ülkede yabancı olmak daha makbül. Senin çocuğun üniversiteye gireceğim diye çabalasın dursun, yabancının çocuğu yarı puana istediği üniversiteye girsin. Asgari ücretlinin maaşından kesilen vergilerle yabancıların sağlık gıda harcamaları eğitim harcamaları sağlanıyor. Kendi ülkemizde yabancı olduk ya, Ülkenin bundan sonra hali nice olurç
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Muhacir kardeşlerimize bakın.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Girmanalı (1 yıl önce)
    Almanya ne yapıyor böyle suça bulaşanı şutluyor. Biz ne yapıyoruz besliyoruz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    tüm iş kollarında faliyet gösteriyorlar kaçakçılık bunlardan sorulur
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Vatanını satan, uyuşturucu da satar . Bunlar komple gidene kadar malesef akp ye oy vermeyeceğim
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ATİLLA (1 yıl önce)
    zahmet oldu. kendi ülkemizde parya olduk be.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Efsane (1 yıl önce)
    Bu cezalar caydırıcı olmaz, adam öldürmekle eşit cezalar getirmeli bu satıcılarıki ortalık temizlensin.
    %90
    %10
    Yanıtla