SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takaz ve de Alabalık

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Sürgü beldesi, doğa ve balık severleri ağırlıyor.

Sürgü beldesi, alabalık ve alabalık restoranları ile vatandaşları ağırlıyor. Yazın gelmesiyle beraber, bütün doğal güzellikleriyle vatandaşları bekleyen Sürgü, Malatya'nın dışında Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep'ten gelen misafirleri de ağırlıyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Sürgü'nün vatandaşların uğrak yeri olduğunu kaydeden Takaz restaurant işletmecisi Orhan Kaplan, Sürgü'nün doğal güzellikleriyle insanların kafalarını dinlemeleri açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Kaplan, Takaz'ın suyun çıktığı yer olduğunu ifade ederek, "Sürgü, gerek restaurant gerekse alabalık ve ızgara çeşitleri konusunda Malatya'da önemli bir yere sahip. Bu nedenle elimizden geldiği kadar buraya gelen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
Sadece yemek olarak değil, havası ve suyuyla da insanlarımız burada güzel zaman geçirebiliyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam