SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Takımı Yarı Yolda Bırakmadığım İçin Mutluyum"

A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktör Cihat Arslan, Bol'ca Futbol'un konuğu oldu. Arslan, yurt içi ve yurt dışından bazı kulüplerden teklifler aldığını ancak bir süre dinlenmek istediğini söyledi.

Bol’ca Futbol’a bu hafta Yeni Malatyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Cihat Arslan konuk oldu. Arslan, göreve başladığı dönemde yaşadığı sıkıntıları, "Geçen sene göreve geldiğimde, bu sezonu planlamak için gelmiştim. Ben Ankara’dan Malatya’ya giderken yönetimin istifa ettiğini öğrendim. Kulübe gidince de genç oyuncular geldi, ama yönetim yok, kimse yok. Ama ben takımı ortada bırakmak istemedim. Çünkü takımların oluşması kolay değil ama yok olması çok kolay. Ben de bunu engellemek istedim. Bunun karşılığında maddi olmasa da manevi olarak mutluyum. Biz de zamanında bu dönemlerden geçtik. Gencecik futbol oynamak isteyen çocuklar var. 12 oyuncuyu profesyonel yaptım. Takımların içinde insanlar var. Sadece bir kulüp olarak görmemek lazım. Takımı düşünürken sadece teknik, taktik değil, kulüp personelinin durumunu da düşünüyorsunuz. Ben de o yüzden takımı yarı yolda bırakmadığım için kendimi mutlu hissediyorum" cümleleriyle anlattı..

Kariyer hedeflerine ilişkin ise Arslan, "Hayır diyememe sıkıntım var. Birisi ya da bir kulüp yardım istediği zaman ona kayıtsız kalamıyorum. Yurt içi ve yurt dışından kulüplerden teklif aldım. Ama bir süre dinlenmek istiyorum" diye konuştu.

Cihat Arslan, Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-1 yendiği derbiyi de şöyle değerlendirdi:

"Beni şaşırtan Şenol Güneş’in tercihleri oldu. Bu maçı o açıdan biraz farklı gördüm. N’Koudou, Anadolu takımlarında faydalı olabilir ama Beşiktaş’ta çok etkili olamıyor. Dele Alli’nin oynamaması bence yanlıştı. Böyle bir derbide faydalı olabilirdi. Bu tarz oyuncuları oynatmazsanız değersiz hale getirirsiniz. Okan Buruk ise tam tersine Oliveira’nın, Mertens’in, Icardi’nin üstüne gidiyor. Onlara çok şans veriyor. Şenol Güneş de ise oyuncu tercihleri konusunda kafa karışıklığı var. Ümraniyespor maçındaki gibi çıksa daha verimli olabilirdi. Beşiktaş’ın yerli yabancı dengesizliği var. Galatasaray’ın geçen seneden beri topu santrfora taşıyamama sorunu var. Bence 4-4-2 gibi dizilimle Mertens ile Icardi’yi yan yana değerlendirirse daha çok gol atabilir takım olarak."

Teknik Direktör Cihat Arslan, Trabzonspor'la alakalı da, "Trabzonspor’un geçen seneki isteği ve açlığı yok. Şampiyon olduktan sonra takımda rahatlama olmuş. Trabzon çok oyuncu kaybetti. Şampiyon olan kurgu dağıldı. Nwakaeme gibi kilit bir oyuncu da gitti. Trezeguet orayı dolduramıyor. Her şeye rağmen Trabzonspor’u yarışın içinde görüyorum. Bir yerde değişebilir" şeklinde konuştu.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (1 yıl önce)
    Malatya nereye gidiyor Adil deneni unutup hocaya oyuncuya yükleniyorlar O gençler Malatyalı olsalar dahi para almadan oynamazlar Malatya ve Malatya spor garibanların şehri ve takımı zenginler istanbulda ceblerinde akrep var biz garibanlarda bileti zor alıyoruz futbol bize göre değil en iyisi gs fb gibilerini destekle yenerse iyi yenilirse de fark etmez
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Takımı yarı yolda bırakmadında ne kazandırdın peki..zerre kadar bir katkın oldumu acaba.
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Allah razı olsun kardeşim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)
    Helal olsun gerçekten cihat hoca nin emeği çok geçen yıl bizi rezil olmaktan kurtaran adam
    %94
    %6
    Yanıtla