SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Geleni Yapacağım"

0
Güncellendi - 2017-07-25 20:17:55
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Arjantinli forvet oyuncusu Fernando Emanuel Dening, en büyük özelliğinin uzaktan şutlar ve ayağına her gelen topla birlikte golü düşünmesi olduğunu belirterek, “Hem kendimin hem de takımın kazanması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Sarı siyahlı takımlar 1 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli ileri uç oyuncusu, Boluspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ortaya koyduğu performans ve mücadele ile beğeni kazanmıştı. Hazırlık karşılaşmasında golünü de kaydeden Fernando Emanuel Dening, “Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Burada güzel bir arkadaşlık ortamı var. Çok uzaklardan geldim, iyi çalışıyoruz. Ekip için elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun içinde çalışıyorum” diye konuştu.

Golcü futbolcu, ülkesinden ilk defa yurt dışına çıktığını hatırlatarak, “Bu benim için zor oldu. İlk başta buraya gelirken biraz korkuyordum, geldikten sonra her şey değişti. Burada çok güzel bir ambiyans var. Takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladım. Arjantin’de de zor bir futbol oynanıyor. Türkiye’de de elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

Fernando Emanuel Dening, Boluspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında bir topunun direkten döndüğü, birde gol kaydettiğini hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: “Ben uzaktan şut çekmeyi çok severim. Bu benim özelliğim. Topu ayağıma aldığımda da her zaman golü düşünürüm. Bunu turnuvaya gittiğimizde ve lig başladığında da devam ettireceğim. Hem kendimin hem de takımın kazanması için elimden geleni yapacağım.”

29 yaşında ve 1,76 metre boyundaki Arjantinli santrafor, son olarak Club Atlético San Martín (SJ takımının formasını giydi. Güncel piyasa değeri 1 milyon AVRO olan ve takımıyla sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Emanuel Dening, Club Atlético San Martín (SJ) ile çıktığı 34 karşılaşmada 10 gol kaydederken, 2’de asist yaptı. Dening, bu sezon 18 karşılaşmada 4 gol kaydetti, 1’de asist yaptı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sedat (7 yıl önce)
    Şu sarı siyahlı takım demeyi bırak artık Malatya haber sizde görüyorsunuz ki imza atan tüm futbolcular bile sarı kırmızı giyiyor ben 32 yaşındayım 10 yaşımdan beri içerdeki deplasmanda ki tüm maçlara gidiyorum giymeye çalışıyorum biz gözünüzü sarı kırmızı ile açtık isterseniz de istemesenizde bu böyle devam edecek yok kulübün resmi rengi sarı siyah üçüncü rengi kırmızı desenizde bu takım kurulurken de Malatyaspordan 6-7 futbolcuyu alarak birleşmiş bir takım dır aslında bu arada sakın ola beni sarı kırmızı yı istiyorum diye gs li sanmasnlar zaten sarı siyahı isteyenlerin de çoğu fb li ama biz gerçek MALATYASPOR luyuz İstanbul takımlarıyla da işimiz olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (7 yıl önce)
    İzne geldim ist dan . Adam gibi forma klüp aksesuarı yok .alışveriş yapacağız ayıptır. Krumsallasmak lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (7 yıl önce)
    Sarı siyahli takımın formasi sari-kirmizi. Ortada stad yoktur. Kombine alacak tribün yok fiyat belli değil. Her haliyle rezalet. Stadın yolu 3 aydır yapılacak. Biz neyin kafasindayiz. Acaba erken mi çıktık bu lige diye düşünüyorum. Inşallah yanilirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru söylüyorsun. Bu gidişle Elazığ stadını bitirecek ve bizden önce maçlarını oynamaya başlayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    İyşi futbolcular aldınızda STADIMIZ yok
    0
    0
    Yanıtla