SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takla Atan Aracın Sürücüsü Öldü

Takla Atan Aracın Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramının ilk günü trafik kazası haberi Kale ilçesinden geldi. Yoldan çıkarak takla atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ ÖLDÜ
Ölümle sonuçlanan kaza, saat 13.00 sıralarında Malatya-Elazığ Karayolu Kale ilçesi Erenli (Bahri) yol ayrımında meydana geldi. Burak Fırat yönetimindeki 44 ADD 463 plakalı hafif ticari araç, belirlenemeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.  Kazada araç sürücüsü 29 yaşındaki Burak Fırat hayatını kaybetti.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna nakledildi. Cenaze, burada yapılan otopsinin ardından Kale- Bağlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Soruşturma sürüyor. 

KALE YAKININDAKİ İKİNCİ KAZA
Bu arada, Kale ilçesi yakınlarında 17.30 sıralarında M.İ. yönetiminde bulunan aracın, yoldan çıkarak elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada da 4 kişi yaralandı.

Malatya'dan Elazığ yönüne gitmekte olan M.İ. yönetiminde bulunan 23 EF 149 plakalı oto, 35. kilometre Darıpınar mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı, elektrik direğine çarptı. Kazada 35 yaşındaki sürücü, 24 yaşındaki eşi N.İ. ile çocukları 2 yaşındaki S.İ. ve 1 yaşındaki İ.İ. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

malatyahaber.com- iha

Kale- Darıpınar mevkisindeki kazadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ÜMİT RESUL (2 yıl önce)
    güzel insan ruhun şad mekanın cennet olsun acıların büyüğünü yaşadık allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemal GÜNDOĞDU (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Hayatım boyunca tanıdığım en güzel huylu gençti. Hayatını hep doğru işler için harcadı. Kısa ömrü çok güzel geçti. Paraya hiç değer vermedi. Tek derdi vardı dua almak. Dua edeni bol olur inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Oy kaybederim korkusuyla o bölgeye EDS kurulmasına karşı çıkan KALE BELEDİYE BAŞKANI na ithaf olunur.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum, değerli sürücüler lütfen aşırı sürat yapmayınız,trafik kurallarına uyunuz, yetkililerden ricamız ise etkili ve sürekli denetim yine denetim diyorum,ocaklar sönmesin çocuklar anne babasız kalmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla