SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Talleres, Arturo Mina'yı Transfer Etmek İstiyor

0
Güncellendi - 2018-05-29 14:35:49
Talleres, Arturo Mina'yı Transfer Etmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Arjantin ekiplerinden Talleres Cordoba'nın Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Arturo Rafeal Mina Meza'yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Arjantin Primera Ligi ekiplerinden Talleres Cordoba'nın savunmasını güçlendirmek için harekete geçtiği, transfer listesinin başında ise Evkur Yeni Malatyasporlu Mina olduğu ifade edildi.

Yakın zamanda transfer çalışmalarına başlayacak olan Arjantin ekibinin hedefindeki ilk isim Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu stoperi Arthuro Mina. Savunmayı güçlendirmek isteyen Talleres, Mina transferini olumlu sonuçlandırmak için harekete geçti.

28 yaşındaki 1,90 metre boyundaki Ekvadorlu stoperin Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Club Atlético River Plate, CD Macará ve Independiente del Valle takımlarını formalarını giyen Mina, sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Süper Lig'de geçen sezon 21 karşılaşmada bin 735 dakika görev alan Mina, 1 gol kaydederken, 1'de asist yaptı ve 6 kez sarı kart gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bu futbolcuyu satmayın.Bundan iyisini bulamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bundan iyisini bulamazsınız Türkiyedeki en iyi yabancıların ilk beşe girenlerden birisi......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Eğer iyi para veriyorlarsa takımın maddi menfaatleri doğrultusunda neden olmasın. İyi para edecekse muhakkak yeri doldurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Sadık ile beraber takımın en iyisi.helede ikinci yarıda takımın beldireği oldu.Gitsin demek büyük vicdansızlık ve bilgisizlikten başka birşey değil.Birçok maçta haftanın onbirine giren Mina için gitsin diyenler kesinlikle kötü niyetli kimselerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar (6 yıl önce)
    Felaket tellalı basri
    0
    0
    Yanıtla
  • SportmenN (6 yıl önce)
    Her Kim Malatyasporluysa ve Bu Arturo Rafeal Mina Meza’yı Gitsin Diyorsa Hickimse Kusura bakmasın Futboldan Anlamayan Cahiller Topluluğu konuşuyordur.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (6 yıl önce)
    2019 2020 yılında Malatyaspor ptt 1'ci liginde haberi olmayan duysun
    0
    0
    Yanıtla
  • Katiliyorum bu yönetim geçen yılki hatalarına rağmen bir şekilde ligde kalındı ancak önümüzdeki sezon aynen bu takim düşer yönetimin ne yaptığını anlayan varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (6 yıl önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    ALLAH SİZE FIRSAT VERMESİN ŞOM AĞIZLI HASÜTLER DERDİNİZ NEDİR???
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    gönderin gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gönderin gitsin öylemi.Mina yı beğenmiyen,futbol sever malatyalıya bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen çıkar oynarsın artık
    0
    0
    Yanıtla