SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarifsiz Bir Mutluluk Yaşıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, tarifsiz bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Çiftpınar, 1-0 kazandıkları Fenerbahçe maçıyla ilgili, “Tarifsiz bir mutluluk yaşıyoruz. Bizlere bunu lütfeden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Stada gelip bizi destekleyen, evlerinde dualarını esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların mutluluğunun kendilerini ayrıca mutlu ettiğini dile getiren Çiftpınar, “Taraftarlarımızı mutlu etmek her şeyden daha önemliydi. İnşallah daha çok çalışıp, hep birlikte çok daha başarılı olacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    BU GALİBİYETİMİZ SÜREKLİ TAKIMI BAŞKANI YÖNETİMİ VE YAPILAN TRANSFERLERİ BOŞ BOŞ ELEŞTİREN ÇOK BİLMİŞ HASÜT SÖZÜM ONA MALATYASPOR TARAFTARLARINA ARMAĞAN OLSUN!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Gayet diri bir takım kurmuşlar yalnız tek bir şey eksik.Sol bekin nasıl çıkacağını bilmiyoruz.Cissokho ne kadar satıldı, diğerleri kaça alındı bunları Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na açıklamak gerekiyor.Sonra hesapsız iştem borç çıkıyor kümeye düşüyoruz.Eksiğe gelecek olursak, stoper eksik bi tane stoper almalıyız.Birine bir şey olsa alternatif yok stoperde.Murat Akça fena değil ama henüz sisteme dahil olamadı.O yüzden stoperi riske armayalım.İyi bir stoperle ilk 6 da bitiririz ligi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucahit (5 yıl önce)
    Kemal abi dogru diyor isiniz gucunuz yonetimi elestirmek adil baskan ne yapdigini cok iyi biliyor kralsin baskan kral
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)Mucahit isimli kullanıcı yorumuna
    Fazla futbol izlemiyorum ama adil baskan ve yonetim isini iyi biliyor. 5 tl ile 10 tl ile bilet satip borcsuz bi klube sahipler. Bana gore istanbul buyuksehir takimi yolunda gidiyorlar. Bundan onceki yonetimler sampiyon takim kuruyoruz diyip kume dusurduler. Ceplerini doldurup gittiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cefo (5 yıl önce)
    Birde burdan liv liv konuşurlar adam e diyor takım iyi oynamıyor takviye şart dedi.Ne var bunda yönetimin yağdanlığı yapmayın bedava maça girmek için cins cins konuşma.Sen misin malatyasporun başkanı veya sahibi ne savunuyorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetimi savunanlar,maça bedava gitmek isteyenler mi?oluyor.Bu ne mantık.Bu Başkan ve yönetimi sayesinde bu takım bu ligde,bunu biliyorsun değilmi?Her takımın her zaman eksiği vardır.Bir futbolcusunun bedeli,neredeyse Malatyasporun tüm bütçesine eşdeğer feneri yenmiş,Deplasmanda bu ligin en iyilerinden Göztepe’yi yenmiş,Buna rağmen,kullanılan uslüp ve yorumundan asla memnun olmuyan taraftarı eleştirmek,her Malatyasporlunun hakkıdır.Bu takımın başkanı ve Teknik direktörü ve teknik ekibi var.Neymiş bu puanlara aldanmamak lazımmış,uyarıyormuş?İyiki söylediniz,.Maçları çay ocağından izleyip,millete akıl vermeyin.Para verin,maça gidin,destek verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan Atabay (5 yıl önce)
    Yönetim, teknik kadro ve maça gelip destek veren tüm seyircilere sonsuz teşekkürler. İyiiki varsınız değerli hemşerilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Futbol da sonuca gitmek önemli. Fransa cok kötü futbol oynuyor. Hep kontra atak oynuyor. Yani vur kac. Ama dünya sampiyonu oldu. Hirvatistan daha iyi oynuyor ama sonuc kötü. Bizim Mali gücüm bu. Erol hoca cok iyi Taktik uyguluyor. Elinde ki oyunculari en iyi sekil de degerlendiriyor. Bos laf üretenlere duyurulur. Cok para harcayanlar yok oldular. BRAVO malatyam. Sagol erol hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Malatyasporun oynadığı Göztepe ve Fenerbahçe galibiyeti kimseyi havaya sokmasın rehavete kapılmayalım. Malatyaspor takım olarak iyi futbol oynamıyor alınan her iki galibiyeti takım iyi yolda diyerek takıma gerekli transferler yapılmaz ise ileride oynanacak maçlarda telefisi olmayacak zor günler yaşayacağımızı şimdiden yönetime hatırlatmak isterim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kime akıl veriyorsun. Hatırlatıyormuş,Malatyaspor iyi futbol oynamıyormuş.Oynamasın.En zor iki haftada 6 puanı aldı.Futbol sonuç oyunu.puan oyunu,Yok daha transfer lazımmış.Daha kaç transfer yapılacak.Tv lerde Malatyasporun transfer politası övülüyor,sen kalmış transfer ha transfer diyorsun..5 transfer yapıldı.Daha ne olsun .15 futbolcumu alacaktı.Akıl vermeyin.Kendinize saklayın.Yapacağınız en iyi şey maça gelmek ve drdtek vermek.Klavyede kahramanlık çok kolay sayın yorumcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahceye karsi 14 sut cekip pozisyon vermeden 1 0 maci kazaniyorsun takim kötü diyorsun sen şampiyon olacak gs bjk fb maçlarini izle onlar o oyunla şampiyon olacaksa malatyaspor onlarin birinin arkasinda ligi 2. bitirir dersin burda tabi gerçekten malatyalıysan
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Isallah.devami.gelir emeginize.Saglik FenerI Yenmek.dunyayi.yenmek.allahiniza.gurban
    0
    0
    Yanıtla