SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Tavuğunu Telef Eden Tilkiyi Doğaya Bıraktı

20 Tavuğunu Telef Eden Tilkiyi Doğaya Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaklaşık 2 aydır tavuklarını telef eden tilkiyi kümeste yakalayan Mahmut Motor, hayvanı tekrar doğal yaşam alanına bıraktı.

Kurucova Mahallesi'nde yaşayan Motor'un kümesindeki yaklaşık 20 tavuk iki ayda telef oldu.

Gece seslerin gelmesi üzerine kontrol ettiği kümeste tilkiyi yakalayan Motor, hayvanı zarar vermemesi için ayağını ve ağzını bağladıktan sonra hava aydınlanınca doğal yaşam alanına bıraktı.

- Cep telefonuyla görüntülendi

Tilkinin kümeste yakalanması ve doğaya bırakılma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, tavuğu kümeste yakalayan Motor'un, "Tavuklarımın düşmanını buldum, yakaladım. Tavuklarımı yedi ama kendini de yakaladım." sözleri ve doğaya salması yer alıyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 ay önce)
    Kurucaovalılarda merhamet var mıymış, şaşırdım!
    %20
    %80
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Hepsine genelleme yapamam ama fi tarhinde kardan dolayı yolda kalmıştım. Kurucaovada zincir sattılar değerenin 10 katına bir de pişkin pişkin gülerek işine gelirse al gelmezse tezgahı kapatma demişti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mk44 (3 ay önce)
    Sen ne güzel bi insanmışsın
    %91
    %9
    Yanıtla
  • ZİBETRA (3 ay önce)
    Helâl olsun hemşehrime.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Huzur (3 ay önce)
    Çok büyük insanlık örneği, herkes yapamaz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Doğa (3 ay önce)
    Mahmut bey tek kelimeyle helal olsun bu insablığınızdan dolayı... bu sitede en içimi ısıtan haberler mesela yaralı baykuş tedavi edildi veya yaban keçileri köye indi vs haberler.. bu doğa Allah'ın bize emanetidir.. Allah sizden razı olsun...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Murat DURGUN (3 ay önce)
    Tilkinin bakışlarındaki mahcubiyet.. :) Mahmut Bey i tebrik ederim. .
    %93
    %7
    Yanıtla
  • mert (3 ay önce)
    Bakışlarından Tilki de suçlu olduğunu biliyor. Valla bir daha yapmam gibi bakıyor.
    %93
    %7
    Yanıtla