SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TCDD Makinist Yardımcısı Alacak

0
Güncellendi - 2020-06-17 03:44:06
TCDD Makinist Yardımcısı Alacak
A- A+ PAYLAŞ

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, 14'ü Malatya bölgesi için, idarenin çeşitli birimlerinde ve sözleşmeli makinist (yardımcı makinist) pozisyonunda görevlendirilmek üzere 79 personel alacağını duyurdu.

Sınavla alınacak sözleşmeli makinistlerin 6’sının Malatya Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğü’nde, 8’inin de Malatya Bölgesi’ne bağlı Tatvan Depo Şefliği ile Van Depo Müdürlüğü bünyesinde görevlendirileceği açıklandı.

Personel alımına ilişkin olarak yayınlanan ilanda, personel alımı için başvuracak adaylarda, ‘tren makinist ehliyetine sahip olmak’ başta olmak üzere, ‘mesleki ve teknik eğitim veren orta öğretim kurumlarının raylı sistemler teknolojisi alanının raylı sistemler elektrik-elektronik, raylı sistemler makine, raylı sistemler mekatronik dallarından birinden mezun olmak veya iki yıllık ön lisans, dört yıllık lisans düzeyinde raylı sistemler elektrik ve elektronik teknolojisi, raylı sistemler makine teknolojisi, raylı sistemler yol teknolojisi, raylı sistemler makinistlik, raylı sistemler işletmeciliği, makine, motor, elektrik, elektrik-elektronik bölümlerinin birinden mezun olmak, üniversitelerin dört yıllık mühendislik, raylı sistemler veya teknik öğretmen lisans programından mezun olmak’ şartlarının aranacağı belirtildi.

Bu şartlara sahip adayların, ayrıca mezun olunan öğrenim düzeyi itibarıyla geçerlilik süresi devam eden KPSS’den 70 puandan az olmamak üzere, giriş sınavı duyurusunda belirlenen asgari puanı almış olması gerektiği de belirtildi.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli makinist (yardımcı makinist) pozisyonunda istihdam edilecek personelin alımı yapılacak iş yerleri, bu iş yerlerinin bağlı oldukları Bölge Müdürlükleri ve alınacak personel sayısı şöyle:

  1. Malatya Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğü- Malatya 6
  2. Tatvan Depo Şefliği- Malatya 4
  3. Van Depo Müdürlüğü- Malatya 4
  4. Halkalı Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğü- İstanbul 10
  5. Kayseri Depo Müdürlüğü- Ankara 3
  6. Çatalağzı Depo Müdürlüğü- Ankara 3
  7. Çankırı Depo Müdürlüğü- Ankara 3
  8. Karabük Depo Müdürlüğü- Ankara 3
  9. Halkapınar Lok. Bakım Atölye Müdürlüğü- İzmir 4
  10. Soma Depo Şefliği- İzmir 7
  11. Kars Depo Şefliği- Sivas 4
  12. Divriği Depo Müdürlüğü- Sivas 18
  13. Afyonkarahisar Lok. Bk. Atölye Müdürlüğü- Afyonkarahisar 4
  14. 14. Tavşanlı Depo Müdürlüğü- Afyonkarahisar 6

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız