SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tecrübelerinden İstifade Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2021-01-03 02:52:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dinimiz ve kültürel zenginliklerimizin temelinde; yaşlılara karşı gösterilen sevgi, saygı ve hürmet vardır. Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarımızı baş tacı edip, hak ettikleri değeri vermiştir.” Dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Zaviye Mahallesinde yaşayan  Fatma ve Hasan Şengöl çiftini ziyaret ederek ‘hayır’ duasını aldı.

Yaşlıların geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bizi ayakta tutan en büyük güç olan, örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi bugünden geleceğe taşınmasında çok önemli rol oynayan değerli büyüklerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmayı sürdürmekteyiz. Büyüklerimizi sık sık ziyaret ederek onların güzel sözlerinden ve nasihatlerin istifade ederek, dualarından nasiplenmeye çalışıyoruz. Bugünde eşim Semra Çınar ile birlikte Zaviye Mahallemizde yaşayan Fatma Teyzemiz ve Hasan Amacımızın yanına geldik, onlarla çok güzel bir sohbet yaptık, dualarını aldık. Rabbim tüm büyüklerimize sağlık ve afiyet nasip etsin, başımızdan eksik etmesin. Yaşlılarımıza sahip çıkmalı, onların yaşam tecrübelerinden faydalanıp geleceğe emin adımlarla yürümeliyiz. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır. Büyüklerimizin sözleri ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile eşi Semra Çınar, yanlarında getirdikleri hediyeleri Fatma ve Hasan Şengöl çiftine takdim ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız