SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Bir Allah’ın Kullarıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:09
A- A+ PAYLAŞ

Antakya Medeniyetler Korosu, farklı dinlerden seslendirdikleri ilahilerle Malatyalıları mest etti. 

 2. SODES İyi Örnekler Konferans ve Fuarı etkinlikleri kapsamında sahne alan Medeniyetler Korosu, üç dine mensup farklı meslek gruplarından oluşan üyeleriyle farklı dillerde ilahiler söyledi. Malatya Belediyesi Fuar alanında gerçekleştirilen etkinliklerin ilk gününde sahne alan Medeniyetler Korosu’nun 3 semavi din, 6 mezhepten şarkı ve ilahilerini Malatya Valisi Vasip Şahin de dinledi.  Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, üç semavi dinden, altı farklı medeniyetten ilahiler ve şarkılar seslendirdiklerini belirterek "Bizim ülkemiz çok daha güzel şeyleri hak ediyor. Bu üzerimizdeki kara bulutlarda ilahilerle inşallah dağılır. Hepimizin tek bir ortak yönü ister Hıristiyan olarak, ister Musevi olarak, ister Müslüman olarak çıktığımız nokta tek. Hepimiz tek bir Allah’ın kullarıyız. O yüzden biz insanlığa tekrar bunu hatırlatmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız