SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tek Tip Korkuluk Yapılacak'

A- A+ PAYLAŞ

 Mehmet Buyruk Caddesi'nde uzun süreden beri yapılan çalışmaların bitirilmesi için geceleri de çalışıldığı belirtiliyor.

 Şehrin önemli yolları arasında gösterilen ve trafik akışının fazla olduğu Mehmet Buyruk Caddesi'nde, yağmur drenaj kanalı ve diğer alt yapı çalışmalarının yapıldığı ifade ediliyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı caddede, 9000 metrekarelik kaldırım çalışmalarına da başlandığı öğrenildi.

 Geceleri çalışmaya imkan sağlayan 'Aydınlatma Kulesi'nin caddeye getirildiği, çalışmaların ise kısa zamanda bitirileceği söyleniyor. Caddeye aynı zamanda yeni fidan dikimleride yapılıyor. Dekoratif aydınlatma direklerinin de monte edileceği caddede, apartman önlerine de tek tip korkuluklar yapılacak.

 Cadde üzerindeki kaldırım, peyzaj ve diğer alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından finişer ile modern bir şekilde asfalt yapılacak

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.207 saniye